Legmenőbb férfi papucsok akár utcára is

2019. június 05. |

A kényelem mellett a stílusszempontok is dominálnak a nyári, akár utcára is hordható férfipapucsoknál. Idén nyáron akár hímzett vagy vidám mintás papucsot is választhatnak a férfiak, ha feldobnák az outfitjüket nem túl feltűnő, mégis kreatív módon.

Nyáron nem csak a nők lába szabadul ki a cipők szorításából, hanem a férfiak is élvezhetik a papucsok nyújtotta kényelmet. Lehet ez flipflop jellegű lábbeli, retró fazonú papucs különleges mintázattal vagy modernebb kiegészítőkkel ellátott, már-már feminin darab. Válogatásunk a visszafogott színek uralmát jelzi, de a színek kedvelői sem csüggedhetnek, hiszen a neonminták és a zöldes árnyalatokban kiélhetik a szezonban magukat.  

Férfiak, ilyen ingekkel újíthattok be idén nyáron!

Férfiak, ilyen ingekkel újíthattok be idén nyáron!

Igen, még mindig töretlenül hódítanak a retró mintás darabok! Legyen szó mediterrán virágokról, ragadozó állatokról vagy katonai zubbony stílusú ingekről, végre a férfitrendekbe is kerül egy kis extra fűszer idén nyáron. 

Párosítsuk a papucsokat az eklektika jegyében szaggatott farmerral, feltűrt szárú nadrággal vagy éppen rövidnadrággal a strandon – egy izgalmas papucs a legegyszerűbb férfiszettbe is tud egy kis kreativitást vinni.

Rovaros papucs H&M 3995 Ft

Neoprén papucs H&M 5995 Ft

Zöld papucs Havaianas/Pull&Bear 4995 Ft

Flip-flops Cropp 2995 Ft

Mintás papucs House 2495 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Divat