Elena Perminova felső nélkül viselte a pink zakóját Párizsban

2019. július 03.
Gyönyörű pink zakóban jelent meg a párizsi Haute Couture Week alatt Elena Perminova. Alatta azonban nem viselt semmit az orosz modell. 

A Haute Couture Week az egyik legimpozánsabb divathét, melyen nem csak elképesztő ruhacsodák, de inspiráló street style lookok is váltják egymást. Ezúttal Elena Perminova szettjén akadt meg a tekintetünk.

A zakó-csipkemelltartó kombó már régóta bevett fogás a merész sztárok ruhatárában, azonban Perminova eggyel tovább ment azzal, hogy ő még a melltartójából is kibújt egy izgalmas és egyébként meglepően ízléses szett kedvéért.

A modell pink szaténfényű oversize kabátkájához egy oversize momjeanst viselt, amit egy fekete övvel rögzített a derekán. Ez szépen kiemelte a modell alakját, de a felső hiánya és a lezseren hordott zakó is bőven engedte láttatni Elena alkatát. Ha a melltartó nélküli lookot nem is (bár összegombolt felsővel ez is működőképes lehet!), akkor azt érdemes megjegyeznünk, hogy még egy hétköznapi farmerből is lehet gálaruha, ha megfelelően kombináljuk. Klasszikus fekete, hegyes orrú magassarkúval és egy izgalmas zakóval máris megvan a stílusos de laza szett!

Fotó: Profimedia – Red Dot