Top 5 A-vonalú ruha nyaraláshoz

2019. július 29.
Amikor semmi kedvünk precíz összhangot teremteni a ruhadarabjaink között és a lehető leggyorsabban kifogástalan megjelenés a tét, akkor akkor a legjobb megoldás egy A-vonalú ruha!

Legyen akár mini, akár midi, sőt, maxi kiadás,  kedvencünkké válhat egy A-fazonú darab. A pirosbetűs napokon is tökéletes választás nyáron, például sorttal, biciklis nadrággal kombinálva kerülhetjük el, hogy bármi is szorítsa a felpuffadt hasunkat.

De tökéletes választás minden nyári eseményre is, legyen ez tengerparti kiruccanás, kertiparti, fesztivál vagy csak egy laza vacsora a barátokkal. Érdemes több verziót is beszereznünk és a gardróbunk részévé tenni, mert nem kizárólag a reggeli készülődési folyamatokat rövidíti le ez a csodás fazon, de az utazások során is sok hely szabadul fel általa.

Színek esetében érdemes az aktuális trendeket követni, de a markáns, élénk színekkel ellátott ruhák időtállóak is, és mivel egyetlen összetevője outfitünknek, bátraknak érdemes meghatározó színű darabot is beszereznünk. Persze a basic, alap színek, mint fekete, fehér, nude, ilyenkor is kiszolgálnak minket, főleg ha a kiegészítőinkre fektetnénk inkább a hangsúlyt. 

Kék-fehér virágos ruha Zara 13 995 Ft

Kék csíkos ruha Zara 13 995 Ft

Piros ruha H&M 8995 Ft

Mintás maxi H&M 19 995 Ft

Burgundi ruha Weekend Max Mara 104 873 Ft