Így kombináljuk a csizmát nyáron!

2019. július 31.
Már lerágott csontnak tűnhet a nyári csizmaviselés, de korántsem ért véget tündöklése. Sőt, talán most ível igazán felfelé!

Hiszen azon túl, hogy egy csinos, basic formákkal és színekkel rendelkező fazon nemcsak télen szolgál ki minket, hanem nyáron is, az alapcsizmák színes testvérei is hatalomra törnek. A téli évszakokban is felbukkantak már a zoknis csizmák – akkor elképzelésünk sem volt, hogyan mutathat jól a szürkeségben, a tükörjégen egy narancssárga magassarkú csizma, de íme válogatásunk, mely választ ad erre a kérdésre.

Válogatásunkban többnyire ruhával szerepelnek ezek a színes vagy nagyon világos darabok, de remekül mutatnak szoknyákkal, palazzo nadrágokkal és farmernadrágokkal is. Nem csupán a hétköznapi szetteket varázsolják bulis megjelenéssé, de az alapdarabok is ragyogni fognak, ha megbolondítjuk őket színes nyári csizmákkal.

Ha nem csak a trend szempontjából vizsgáljuk a dolgot, akkor is arra a következtetésre jutunk, hogy rendkívül praktikus darabok ezek, hiszen jöhet zápor, zivatar, a vékony csizma akkor sem hagy cserben minket. A nyári trend nagyon megengedő színpárosítás terén is. Ott van például a lila és a zöld párosítása, mely üde, bohó hatásával igazi nyári szuperkombó. 

11 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest