Flipflopot hordhatunk stílusosan utcára is!

2019. augusztus 01.
Senkit nem hibáztatunk, ha elsőre az ősszel érkező külföldi legénybúcsús társaságok ugranak be a flipflopról. Vagy a homokos partok, medenceszegélyek lebegnek előttünk, ha meglátjuk a kultikus lábujjközes papucsokat. Azonban idén nem csak nyaraláson vagy boltba leugorni érdemes belebújni ezekbe a darabokba, hanem akár utcára is!

Kicsit az edzőcipőhöz tudnánk hasonlítani a flipflopok feléledését, hiszen ugyanúgy, ahogy a sportos lábbeliket, így ezeket a pántos surranókat is viselhetjük ruhákhoz, vagányabb, valamint romantikus szettekhez is. Érdemes a színekkel is játszani: ha összeállításunkban egy erősebb szín dominál, akkor érdemes akár ahhoz harmonizáló színes darabot is birtokba vennünk.

Elegancia sem maradhat el attól függetlenül, hogy gumi csodákra zengjük ódáinkat, mindössze annyi a titok, hogy fényesebb, csillogó gyöngyszemet válasszunk. Metálos árnyalatok, bronz, arany, ezüst papucsok emelhetik csúcsra outfitünket.

Aztán ott vannak a díszített verziók is, melyek lehetnek bohókásak, ezzel feldobva a legegyszerűbb farmerokat vagy ruhákat. Bojtos, rojtos, csillámporos, textúrájukban gazdag papucsokra idén nem tudunk nemet mondani. De nem csak a pántok adhatnak vizuális gyönyört, hanem a talp részen elhelyezett motívumok, minták megannyi variációban deríthetnek fel minket, akárhányszor beledugjuk a lábunkat.

Ráadásul azért is érdemes egy-egy szemrevaló darabbal beújítani, mert akármikor lecserélhetjük a magas és kényelmetlen lábbelinket ezekre a surranókra. Ahogy már említettük a helyigényük igen kicsi, így a táskába bedobva is várakozhatnak, hogy lecseréljük a körömcipőt a kényelmes viseletre.

12 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest