3 esküvő egy ruha

2019. augusztus 02.
Három esküvő a naptárban? Ha mindegyik esküvőre más ruhát vásárolunk, az egyenlő az anyagi csőddel. Egy jól szabott darabbal átvészelhetjük mind a három eseményt, csak a kreativitásunkat kell segítségül hívni.  

Ha megtaláltuk a tökéletes fazonú és színű ruhát és egyszerűen nem találunk olyat, amely akár a nyomába érne, akkor a legjobb, ha nem is keressük tovább, csak körülnézünk a kiegészítők osztályán. Ugyanis más-más ízt adhatunk a koktélruháknak például különböző méretű hajbavalókkal is: egyik alkalomra párosíthatjuk finom csattal, másik alkalomra pedig kombinálhatjuk feltűnő, színes hajpánttal. De a cipőválasztásánál is törekedhetünk egyszer egy egyszerűbb fazonra – átadva ezzel a ruhának a főszerepet -, míg másik alkalommal egy magassarkú fényes csodát is párosíthatunk összellításunkhoz, mely a ruha helyett a lábunkra tereli a figyelmet.

Sokat dobhat a retikül is outfitünkön. Lehet mintás, egyszerű, textúrájában izgalmas vagy pántjában mozgalmas is – hiszen mind más stílushatást hoz a szettünkbe. És nem felejthetjük ki a „veddfelkéket” sem, melyek teljesen megváltoztathatják a szettünk jellegét, sőt, még karcsúsíthatnak is a vállrészünkön, derekunkon.

A szettek összeállítása attól is függ, hogy melyik esküvőt hol tartják. Ebből kiindulva döntsük el, hogy mennyire illendő az eseményre a drámai, szexi vagy laza a összeállítás. Ha szeretjük az energikus összeállításokat, akkor érdemes egy színes ruhát választanunk, viszont ha minél több lehetőséget szeretnénk kihozni az adott darabból, akkor válasszunk basic ruhadarabot, ezzel kinyitva a kaput bármilyen stílus felé.

Ruha Zara 13 995 Ft, Szandál Reserved 2995 Ft, Fülbevaló H&M 1490 Ft, Táska Cult Gaia/Spark le monde 59 990 Ft

Ruha Zara 13 995 Ft, Tüll top Zara 3995 Ft, Szandál H&M 9995 Ft, Táska Aranaz/Spark le monde 119 990 Ft

Ruha Zara 13 995 Ft, Kalap Creisi Couture/Spark le monde 74 990 Ft, Öv Stradivarius 2595 Ft, Cipő Reserved 8995 Ft