3 esküvő egy ruha

2019. augusztus 02. |

Három esküvő a naptárban? Ha mindegyik esküvőre más ruhát vásárolunk, az egyenlő az anyagi csőddel. Egy jól szabott darabbal átvészelhetjük mind a három eseményt, csak a kreativitásunkat kell segítségül hívni.  

Ha megtaláltuk a tökéletes fazonú és színű ruhát és egyszerűen nem találunk olyat, amely akár a nyomába érne, akkor a legjobb, ha nem is keressük tovább, csak körülnézünk a kiegészítők osztályán. Ugyanis más-más ízt adhatunk a koktélruháknak például különböző méretű hajbavalókkal is: egyik alkalomra párosíthatjuk finom csattal, másik alkalomra pedig kombinálhatjuk feltűnő, színes hajpánttal. De a cipőválasztásánál is törekedhetünk egyszer egy egyszerűbb fazonra – átadva ezzel a ruhának a főszerepet -, míg másik alkalommal egy magassarkú fényes csodát is párosíthatunk összellításunkhoz, mely a ruha helyett a lábunkra tereli a figyelmet.

Sokat dobhat a retikül is outfitünkön. Lehet mintás, egyszerű, textúrájában izgalmas vagy pántjában mozgalmas is – hiszen mind más stílushatást hoz a szettünkbe. És nem felejthetjük ki a “veddfelkéket” sem, melyek teljesen megváltoztathatják a szettünk jellegét, sőt, még karcsúsíthatnak is a vállrészünkön, derekunkon.

A szettek összeállítása attól is függ, hogy melyik esküvőt hol tartják. Ebből kiindulva döntsük el, hogy mennyire illendő az eseményre a drámai, szexi vagy laza a összeállítás. Ha szeretjük az energikus összeállításokat, akkor érdemes egy színes ruhát választanunk, viszont ha minél több lehetőséget szeretnénk kihozni az adott darabból, akkor válasszunk basic ruhadarabot, ezzel kinyitva a kaput bármilyen stílus felé.

Ruha Zara 13 995 Ft, Szandál Reserved 2995 Ft, Fülbevaló H&M 1490 Ft, Táska Cult Gaia/Spark le monde 59 990 Ft

Ruha Zara 13 995 Ft, Tüll top Zara 3995 Ft, Szandál H&M 9995 Ft, Táska Aranaz/Spark le monde 119 990 Ft

Ruha Zara 13 995 Ft, Kalap Creisi Couture/Spark le monde 74 990 Ft, Öv Stradivarius 2595 Ft, Cipő Reserved 8995 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Zakók az ikonikus Chanel darab nyomában chanel

Zakók az ikonikus Chanel darab nyomában