Öltözz a kulacsodhoz!

2019. augusztus 05.
Véget ért a július, de reméljük most a plasztikmentes augusztus veszi át a helyét! Hiszen, aki belevágott ebbe a környezettudatos kihívásba, az megtapasztalhatta, hogy vannak olyan dolgok, amelyeket egészen apró erőfeszítéssel is el lehet hagyni.

Az első, könnyedebb lépések között szerepel a műanyagflakonok helyett a kulacs használata, ami olykor még stílusos kiegészítőként is szolgálhat. Mint minden körülöttünk, lehet inspirációforrás is egy-egy igényesen megalkotott kulacs.

Abban az esetben, ha valaki rendkívül színes gardróbbal rendelkezik, érdemes egy alapszínű kulacsot beszerezni, hogy az tökéletesen illeszkedjen minden szettjéhez. Hiszen a műanyagmentesség elsősorban nem divat, nincs szükségünk több kulacsra ahhoz, hogy megóvjuk a PET-palackoktól a háztartásunkat.

Ha valaki nagyon vágyna a színekre, de alapvetően öltözködésében a semleges árnyalatokat kedveli, annak ajánljuk a bohókás, mintás és színes üvegeket, mert ezekkel apránként csempészhet az életébe némi élénkséget. A természetesség kedvelőinek kedveznek a fás kulacsok, amelyek nem csupán gyönyörűek, de a naturális szettek tökéletes koronája lehet. Elsőre nem is gondolnánk mennyire jól tud esni, ha a birtokunkban lévő tárgyak összhangja gyönyörködteti szemünket!

Márványos kulacs Mai Stockholm 299 KR, Ruha Zara 7995 Ft, Papucs H&M 1995 Ft, Hajpánt Reserved 1995 Ft

Fa kulacs Pop Design $19.50, felső Zara 9995 Ft, Nadrág H&M 9995 Ft, Öv Reserved 2995 Ft

Mintás kulacs Corkcicle $34.95, Ruha H&M 3990 Ft, Cipő Zara 6995 Ft, Öv Reserved 2995 Ft