Az ősz sztárja: a színes zokni

2019. szeptember 04.
Mindenki kapaszkodjon meg, mert nem akármilyen divattippel állunk elő! Már érezzük az ősz simogatását, így mustrát tartottunk azokról a kiegészítők, amelyek az első lehullott falevelekkel érkeznek és amelyeket még a későnyári szettekhez is párosíthatunk. Jöhetnek a színes zoknik!

Akár főszereplője is lehet ősszeállításodnak egy jól megválasztott, stílusos zokni! Viselheted a nyári ruháiddal, edzőcipővel kombinálva vagy felhúzhatsz a rövidnadrágodhoz is egy-egy mókásabb verziót, hogy így sztrájkolj a nyári napsütés elillanása ellen.

A megfelelően kiválasztott darabok játéka remek eleme lehet szettünknek, bármilyen eseményről legyen szó. Természetesen nemcsak az edzőcipők és a szandálok koronája lehet egy izgalmas zokni, hanem a loaferek, fűzős, elegáns cipőké is. Itt bejöhetnek a képbe a necc, áttetsző vagy bohókás, mintás kedvenceink is, amelyek még nem melegítésre szolgálnak, hanem inkább az esztétikai élményt fokozzák és remekül feldobnak egy egyszerű farmer-póló összeállítást is. Érdemes beszerezni a vidám árnyalatok mellé azért sötétebb darabokat is, amiket bakancsokkal is kombinálhatunk, amíg nem jön el a 200 denes harisnya szezonja a dermesztő hidegben.

12 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest