5 szuper átmeneti kabát férfiaknak

2019. szeptember 06.
Az elmúlt évek kínálatához képest nem változott meg gyökeresen a férfi átmeneti kabátfelhozatal. Idén is az a fő irányvonal, mint tavaly volt: legyen jó szabású, variálható és kényelmes a férfikabát. 

Találkozhatunk bőrdzsekikkel, fényes, matt vagy velúr kiadással is, melyek tökéletesen mutatnak a Jolly Joker farmernadrágokkal, de a nyár végébe kapaszkodó pamutvászon nadrágok sötét verzióival is remek vizuális élményt nyújtanak.

Ezek a darabok lehetnek átlagos szabásúak, de a különleges cipzározású vagy régmúltat idéző szabások is magával ragadják az embert, csábítva egy színesebb gardrób felé. Ha már színekről beszélünk, akkor megemlíthetjük, hogy a bőrdzsekik színekkel felturbózott változatai rázzák fel a férfiakat. A szövet átmeneti, vékony kabátok, nem csupán öltönyökkel hatnak lehengerlően, de ahogy a női divatban, úgy a férfiak esetében is megengedett a stílusok keverése, tehát egy kapucnis pulóverrel vegyítve egy pillanat alatt vagány szettet eredményezhetünk.

Az egyszerű fazonú velúrkabátok már csak egy sima fehér pólóval kombinálva is tökéletes outfitet varázsolnak. Az örök ballonkabát pedig nem csak női verzióban kedvencünk, az uraknak hű társai is lehetnek. Ennek a rendkívűl időtálló és híres fazonnak úgyszint az az előnye, hogy viselhetjük elegáns és sportos szettekbe helyezve, ezzel megtörve az átlagosságát. Meg kell említenünk még a palettán a bomberdzsekit is, mely vagányságával menti meg a legegyszerűbb pólókat. Ha beleszeretünk egy ilyen darabba, akkor bátran betárazhatunk több színben is, így variálva összeállításainkat. 

Bézs dzseki Zara 32 995 Ft

Kockás kabát Reserved 24 995 Ft

Bőrdzseki Massimo Dutti 79 995 Ft

Kockás bomberdzseki House 11 995 Ft

Ballonkabát H&M 34 995 Ft