Raboljuk le a nagyi gardróbját, hogy stílusosak legyünk idén ősszel!

2019. augusztus 26.
Fedezzük fel ismét a nagymamák és anyukák padlásra száműzött, kiselejtezett, elfeledett ruhadarabjait, ha igazán divatosak szeretnénk lenni a szezonban!

De hogyan is viseljünk egy régi vonalakkal, mintákkal, díszítéssel felruházott darabot? Vigyázzunk, mert nem mindig egyszerű megtalálni a hidat a sok vintage ruha és napjaink trendjei között vagy csak egyszerűen nem túlzásba esni és Cyndi Laupernek öltözni véletlenül egyik pénteki napon.

Jöhetnek a magasderekú nadrágok és szoknyák, de újra hódítanak a klasszikus, sportmárka-logókkal ellátott pulóverek is, melyeket a szezonban kombinálhatunk elegáns darabokkal is. A romantikus anyagú és esésű ruhák nemcsak a romantikus lelkű embereket célozzák meg nyilaikkal, hanem a vagány vonalat kedvelők számára is rejtegetnek meglepetéseket. Az elegáns, élre vasalt nadrágokat megéri most oversize pulcsikkal kombinálni, a válltöméses oversize zakókat derékövvel megtörni, míg a romantikus ruhákhoz vintage Levi’s kabátokat illeszthetünk az izgalmas, eklektikus hatás kedvéért!

12 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest