A legszexibb őszi trend: a bőrnadrág

2019. október 02.
 Eddig a passzos, szűk fazonok uralták a bőrnadrág-terepet, most viszont a bő, szinte lenge fazonok indulnak hódítóútjukra.

Ezek a verzióknak lehet magas derekúak, zsebesek, fényesek vagy mattak, színesek és feketék is ebben a szezonban. Remekül párosíthatóak bokacsizmákkal, edzőcipőkkel, sőt, magassarkúkkal is igen jól megbarátkoztathatjuk őket, így kicsi szexiséget csempészve az összeállításokba.

Hűvös időben a kötött csodákkal való kombinálás lehet a kedvenc irány, de inggel, blúzzal passzítva is izgalmas, kevert stílusú szettet rakhatunk össze. A bő fazonnak hála nem kell aggódnunk a bőr és bőrhatású anyagok optikailag előnytelen hatása miatt sem, idén nem kell a hurkák, bevágások miatt félnünk ha bőrnacit húznánk!

Kedvencünk a szezonban az ősz színeivel remekül kombinálható csokoládébarna és gesztenye árnyalat. De a khaki csodákról sem érdemes megfeledkeznünk, ezek szintén tökéletesek a mustársárgával, bordóval, padlizsánnal vegyítve. Amíg az idő engedi, addig a zokni-edzőcipő kombináció szerves része lehet, aztán ha a bő fazon miatt fáznánk, érdemes harisnyát vagy cicandrágot húznunk alá, hogy a hideg idő se álljon közénk és az új kedvenc nadrágunk közé.

11 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest