Hogyan tegyük komfortossá a passzos ruhát?

2019. október 04.
Egy ruhát rendkívül sokféleképpen viselhetünk, még akkor is, ha a testi adottságaink nem olyanok, mint az óriásplakátokon visszakcsintó lányoknak. Csak egy kis rafinériára van szükség!

Ha lapul a szekrényünkben egy passzos, testhez simuló ruha, amiben kényelmetlenül érezzük magunkat, akkor érdemes valamivel lazítani a ruha idomokat felfedő szabását, hogy mi is fellélegezhessünk benne. Ennek a legegyszerűbb módja, ha a kiegészítőket variáljuk anélkül, hogy magához a ruhához hozzányúlnánk.

De akár a ruhát megspékelhetjük egy gombos, A-vonalú szoknyával is. Ha valaki erősebb a lenti részen, akkor is bátran viselheti ezt a kombinációt úgy, hogy a felső réteg szoknyán csak a legmagasabban lévő gombokat gombolja be és alsószoknyaként láttatja a passzos egyberuha alját. Így a kritikus részeket diszkréten elrejthetjükm de mégis vagány összképet kaphatunk.

A harmadik megoldás a gombos inggel való párosítás. Ezúttal a virágos, romantikus ruhát egy vagány bőr ingruhával variáltuk, melyben azok is kényelmesen fogják érezni magukat, akik inkább a feneküket, combjuk, lábaikat emelnék ki. Arra azonban érdemes vigyázni, hogy meddig ér az ing alja, mert könnyen plusz kilókat eredményezhet, ha nem előnyös ponton formálja a sziluettünket a ruhához illesztett felső.

Ruha Zara 13 995 Ft, Bokacsizma Reserved 12 995 Ft, Hajpánt Shrimp/Spark le monde 46 990 Ft, Táska Nini Molnar 76 310 Ft

Ruha Zara 13 995 Ft, Szoknya Zara 9995 Ft, Csizma Reserved 19 995 Ft, Barett Reserved 3495 Ft

Ruha Zara 13 995 Ft, Bőr ingruha H&M 79 995 Ft, Bakancs Reserved 12 995 Ft, Kendő H&M 1995 Ft