Eső ellen stílusosan

2019. november 13.
Az igazi ősz az esőről és a borús időről szól. Azonban tudjuk orvosolni stílusos módon is a szürke idő okozta szomorúságot: például egy izgalmas, vidám színű kiegészítővel vagy kabáttal!

Öt roppant egyszerű darabot válogattunk össze, hogy megmutassuk, a retró kiegészítők nemcsak az emlékeinket csalogatják elő, de iszonyatosan praktikusak és trendik is idén. Ha az esőkabátokról az osztálykirándulások jutnak az eszünkbe, akkor ideje ezeket a képeket elhesegetnünk a fejünkből, ugyanis igenis lehet stílusosan viselni őket. Lehet mintás, színes vagy basic darab, a kulcs a ruhadarabokkal való kombinálásáon van. A mi választásunk egy szürkés árnyalatú kockás kiadásra esett, melyhez szívesen párosítanánk szőrös pulóvert, farmer minit és egy hosszúszárú csizmát is.

A halászsapka-divat ébredésével már nyáron megbarátkozhattunk, de most az újdonság erejével hathat egy lakk, esetleg műbőr darab, mely nemcsak a hajunkat, de az arcunkat és sminkünket is megvédheti az esőtől. Nem mellesleg nagyon csinos kiegészítő!

Ha esőről van szó, akkor az esernyő és a gumicsizma az első kiegészítők közé tartozik, amely eszünkbe juthat – azonban nem mindegy, milyet választunk ezekből a darabokból! A gumicsizma lehet élénk és bohókás is, így lázadhatunk vele a komor idő ellen. Az ssernyőre is igaz ez, de választhatunk egy basic darabot is, mely tényleg minden kabátunkhoz és ruhánkhoz tökéletesen passzol.

Esős időben kihívást jelent a táskánk tartalmának védelme is, így érdemes beszerezni egy vízhatlan hátizsákot, hogy a jegyzeteinket, laptopunkat és személyes holminkat ne érje kár egy-egy nagyobb esőzés során.

Kockás esőkabát H&M 9995 Ft

Bézs halászsapka Lack of Color 33 100 Ft

Gumicsizma Hunter/About You 11 490 Ft

Csíkos esernyő Burberry/Farfetch 211 EUR

Narancssárga hátizsák Ebay 27 150 Ft