Bokalengetős nacik télre – felfázásmentesen

2019. november 11. |

A hűvös idő beállta után sem kell a szekrény mélyére száműznünk a bokalengető nadrágokat és crop farmereket, hiszen van csinos és praktikus megoldás a rétegezésükhöz!

Pontosan tudjuk, milyen nehéz megválni a tökéletesen alakformáló, bokánkat szabadon hagyó – és így a lábunkat meghosszabbító – nadrágoktól a novemberi hideg idő beköszönte után. Két ötletünk is van, mellyel télen is a ruhatárunk szerves részét képezhetik ezek a csodadarabok.

A szezon legjobb harisnyái

A szezon legjobb harisnyái

Az idei trendeket illetően a mintás szekcióban még mindig uralmat élvez a pöttyös verziók mindegyike, legyen szó apró, közepes vagy nagy pöttyökről. De mutatjuk a többi trendet is.

Az egyik opció lehet a harisnya, melyet nagyon fázósaknak ajánlunk a vékonyabb, rövidebb szabású nacikhoz, de akár farmerek alá is, ha a zord idő megköveteli. Ezek nem csupán feketék lehetnek, hanem színesek, mintásak is, így plusz izgalmas kiegészítőt adva az egyszerű kabátos outfitekhez.

Másik segítségünk a zokni lehet, mégpedig a hosszúszárú kiadások. Ezek szintén lehetnek mintásak, színesek, feltűnőek, mókásak vagy akár drámai árnyalatú darabok is. Egy-egy izgalmas textúrájú zokni rengeteget dobhat egy basic szetten: remekül mutatnak loaferekkel, edzőcipőkkel, tornacipőkkel és bokacsizmákkal egyaránt.

 És hogy milyen kabátokkal vegyítve érdemes ezeket a pantallókat viselni? Bármilyennel! Attól függetlenül, hogy a nadrág nem takarja teljes egészében a lábunkat, egy egészen bokáig vagy földig érő szövetkabátra is eshet a választásunk. De a rövid pufidzsekiktől sem zárkózhatunk el, melyek bohókássá varázsolják zoknis szettünket. 

Fotó: Pinterest

Szólj hozzá te is!

Még több Divat