Milyen férfiakat kerüljenek el az egyes csillagjegyek?

2019. október 05.
Nehéz előre megmondani, hogy a bimbózó románc a csillagokban köttetett vagy a pokol kénköves tüzében, ám hogy ne zuhanjunk túl nagyot, nézzük meg, mit javasol a csillagjegyünk: kinek milyen férfiakat jobb nagy ívben elkerülni?

Semmi kétség, hogy mindenkinek megvan a társa. Ám ha egy Ikrekkel bonyolított újabb katasztrofális randiról sétálunk haza éppen, akit a társkeresőn ismertünk meg és képtelen volt másról beszélni, mint saját magáról, de azt folyamatosan, könnyen elveszíthetjük a hitünket. Elgondolkodtató, vajon tényleg vannak olyan emberek, akiket jobb mindenáron elkerülni? A válasz a csillagokban rejlik. Persze figyelmen kívül hagyhatjuk a csillagjegyeket, és folytathatjuk a katasztrofális randisorozatot, vagy vethetünk egy pillantást a horoszkópra, hogy megtudjuk, milyen férfiakkal ne kezdjünk semmiképp.

Kos (március 21. – április 20.)
Kerülendő: Az orvvadász szívtipró
A Kos mindennél jobban értékeli a személyes terét. Ha a partnere minden lépéséről tudni akar, vagy ami még rosszabb, passzív-agresszív zsarolásba kezd, ha nem láthat a hétvégén, jobb, ha futunk. Húzzuk meg a határokat, és ha a kedves párunk ezt gyakran eltiporja, tudjuk mi a teendőnk.


Bika (április 21. – május 21.)
Kerülendő: A munkamániás
Amire a Bikáknak igazán szüksége van, az a heti romantikus vacsora egy igazán jó étteremben, rendszeres beszélgetések és legfőképpen a fizikai közelség. Ne tegyenek úgy, mintha mindezek nem számítanának, csak azért, mert a munkamániás partnerük kiszámíthatatlan időbeosztással dolgozik, az üzenetekre pedig folyton elfelejt válaszolni. Nem lehet annyira szüksége a csillagjegy szülötteinek egy párkapcsolatra, hogy azzal a bizonytalansággal éljenek együtt, bármikor felülírhatja az előre megbeszélt romantikus vacsorát egy késő esti tárgyalás.

Ikrek (május 22. – június 21.)
Kerülendő: Az atyáskodó
Mivel a csillagjegy szülöttei a szívük mélyén örökre gyerekek maradnak, számukra katasztrófával ér fel, ha olyan emberrel kezdenek randizni, aki betáblázza a napjukat, határidőket szab és feladatokat oszt rájuk. Az Ikreknek szükségük van a mókára, a kikapcsolódásra a barátokkal és hogy azt tegyék, amit csak akarnak. Jobb, ha megszólal a fejükben a vészcsengő, ha újdonsült párjuk olyan kérdéseket tesz fel, hogy nem akarnak-e korán lefeküdni aznap, vagy hogy mikor érnek haza.

Rák (június 22. – július 22.)
Kerülendő: A kontrollmániás
Sok ember van, aki nem ismeri önmagát, és szükségük van valakire, aki elirányítgatja őket az élet útvesztőin. Ám a Rákok nem ilyenek. Lehet, hogy ez a férfi azt mondja, szereti őket, ám valójában csak uralkodni akar rajtuk és megmondani nekik, mit gondoljanak és mit érezzenek. A csillagjegy szülöttei aranyosak, kedvesek és romantikus szívűek. Lehetnek olyan időszakok, amikor jólesik nekik, ha valaki meghozza a döntéseket helyettünk, ám ha valaki azt is elő akarja írni, hogyan viselkedjünk a párkapcsolatban, biztos, hogy itt az ideje megmutatni, merre van az ajtó.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
Kerülendő: A jégkirály
Egyenlő figyelmet adni és kapni nagyon fontos az Oroszlánok számára. Ha jégszívű férfival randiznak, garantáltan elsüllyed a kapcsolat hajója, ráadásul elég gyorsan. Ne hagyjuk, hogy elcsábítson a sármjuk, higgadt felsőbbrendűségük, mert egy tűz jegyűnek, így az Oroszlánoknak is, olyan emberre van szükségük, akik táplálja a lángokat, és nem kioltja.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)
Kerülendő: Nagyra nőtt gyerek
A csillagjegy szülöttei büszkék hatékonyságukra, gyakorlatias szemléletükre és munkabírásukra. Ám sosem szabad beengedniük egy olyan embert az életükbe, akiből nekik kellene férfit faragniuk az anyjuk helyett. Segítőkésznek lenni nagyon dicséretes dolog, ám nem egészséges olyasvalakivel párkapcsolatban lenni, akinek a problémáit nekünk kell megoldani. Az ő csomagjuk nem a mi felelősségünk!


Mérleg (szeptember 23. – október 23.)
Kerülendő: A féltékenykedő
A Mérlegek képtelenek abbahagyni a flörtölést. Flörtölnek a legjobb barátjukkal, a pincérrel, a munkatársakkal, a villanyóra-leolvasóval és a pénztárossal. Ha egy férfi minden ilyen esetet komolyan vesz, azt az embert garantáltan nem a csillagjegy szülötteinek rendelte az ég.

Skorpió (október 24. – november 22.)
Kerülendő: A szoknyavadász

A csillagjegy szülöttei szeretik, ha az életük egybeolvadhat valaki máséval. Ezért ne vesztegessék az idejüket vonzó, ám könnyűvérű emberekre, akik nem tudják, mit akarnak, és amint komolyra fordul a kapcsolat, köddé válnak. Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberre pazaroljuk az érzelmeinket, aki nem viszonozza azokat.

Nyilas (november 23. – december 21.)
Kerülendő: A kényelmes

Mindenki ismer olyan férfit, aki belekényelmesedett az életébe. Tőlük jobb, ha távol tartja magát a Nyilas. Ezek az emberek túl unalmasak, és a csillagjegy szülöttei képtelenek lennének megmaradni velük a négy fal között. Hol marad a kaland?! A kihívás?! Az izgalom?! Őszintén megvallva, egy Nyilas számára még a szinglilét is jobb választás, mint egy ilyen kapcsolat.

Bak (december 22. – január 20.)
Kerülendő: Akinek nincs életcélja
A Bakok igazi főnökök, ezért a katasztrófa receptje, ha olyan emberrel randiznak, akinek nincs életcélja és karrierje. A csillagjegy szülöttei nehezen értik meg, hogy lehet úgy élni, ha nincs cél magunk előtt. Ahelyett, hogy az idejüket azzal töltik, hogy valakit a sikeres jazz-zongorista karrier felé lökdösnek, nem jobb a saját előmenetelükre koncentrálni inkább?

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kerülendő: A szürke egér
Az átlagos emberekkel nincs semmi baj, jó, ha ott vannak körülöttünk. Ám valakinek, aki imádja áthágni a szabályokat, egyszerűen nem valók. A Vízöntőknek azért sem szabad átlagos emberekkel randizniuk, mert nem értékelik kellően az intellektusukat és ragyogó ötleteiket.

Halak (február 20. – március 20.)
Kerülendő: A szenvedő művész
Érthető, ha a különc művész megragadja a figyelmünket, ám az ilyen férfiaknak gyakran szebb a külsejük, mint a belső tulajdonságaik. A Halak pedig végül is arra vágyik, hogy valaki törődjön velük, és nem biztos, hogy egy szenvedő művésztől megkapják ezt. Azt várni tőlük, hogy megváltoznak, felesleges. Hallgassanak a Halak a barátaikra, és szakítsanak velük, ne ringassák magukat reménytelen romantikus fantáziákba.

Forrás: Vice
Fotó: Unsplash