Az évszak álomszíne: a rozsda

2019. december 02.
Nem bronz, nem is narancs, de majdnem téglavörös. Melyik színre gondolunk? Hát persze, hogy a rozsdára!

Rendkívül sok anyag, fazon, árnyalat sorakozik idén a rozsdaszínű termékekből, de egy biztos: mindegyiket imádjuk! Főleg az ősz végén, tél kezdetén, mikor már a korán érkező sötétségnek köszönhetően hamar felkapcsolják az első lámpákat, amelyek még jobban hangsúlyozzák a meleg árnyalatot.

Igaz, hideg árnyalatokkal nem annyira kompatibilis, de más meleg színekkel, világos tónusokkal kombinálva szinte életre kel a rozsdaszín. Bézzsel viselve például remekül kiemeljük az árnyalat melegségét. Aki mégis a hideg árnyalatok mellett tenné le a voksát, annak azt tanácsoljuk, hogy a zöld tónusaival játsszon! Szerencsére nem csak a barna hajúaknak és a kreol bőrűeknek áll jól ez az árnyalat, de a szöszik és vörösek is élvezhetik a rozsdaszín áldásos hatását. Mivel nem egy rikító árnyalatról beszélünk, így nem csak más árnyalatokkal kombinálva, hanem önmagával viselve is tökéletes megjelenést ad.

Kedvenc anyagunk, a szatén csillogása még több játékot csempészhet az outfitünkbe. Ha nagyobb felületen viselve túzásnak éreznénk, akkor a kabát opciót elvetve birtokunkba vehetünk kisebb szaténfényű kiegészítőket, például csizmát, övet, táskát vagy hajpántot is. Ha pedig már remek kapcsolatot ápolunk e színnel, akkor jöhetnek a nagyobb felületek:  a csodás rozsdás árnyalatokban pompázó kötött pulóverek, a nadrágok és a különböző fazonú szoknyák

10 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest