Újra visszatért a balaklava és mi egyáltalán nem bánjuk!

2019. december 19.
Gyerekkorunk egyik legpraktikusabb viselete újra visszaköszön ezen a télen! Az elsőre talán kissé furcsa kiegészítő nem csak hihetetlenül merész választás, de biztosan megvéd minket a megfázástól is.

Balaklava nélkül is az arcunkba húzzuk a sálat és mélyen fejünkbe húzzuk a sapkát, de mégiscsak praktikusabb, ha a két különálló kiegészítő egybeolvadva szolgál minket a csípős hidegben. Elsőre úgy tűnhet, hogy kizárólag sportos szettekhez párosíthatjuk síelés, snowboard vagy más extrém téli tevékenység közben, de ez tévedés. Viselhetjük bundával, szövetkabáttal egyaránt, mint ahogy az élére vasalt elegáns nadrág is remekül kijön az edzőcipővel, úgy ezek a kötött csodák is garantáltan jóban lesznek az elegánsabb szettjeinkkel.

Ha kissé bizonytalanok vagyunk elkészítésével vagy megvásárlásával kapcsolatban, akkor próbálkozzunk a visszafogott fazonokkal először. Inkább olyat válasszunk, mely kevesebbet takar az arcunkból, többet mutat hajunkból, így egyensúlyozva a vagányság és a polgárpukkasztás között.

Imádjuk, hogy két kiegészítőt helyettesít a balaklava, külön öröm, hogy nem kell indulás előtt a keresgéléssel bajlódni! Ráadásul kiemeli arcunkat és igen közel helyezkedik el bőrünkhöz, így érdemes olyan színt választani belőle, mely tónusainkhoz tökéletesen illeszkedik. Például játszhatunk azzal is, hogy az élénkebb verziók egy pillanat alatt színt és pírt varázsolhatnak a sápadt, téli arcunkra. 

8 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest