Csúnya pulcsi csinos outfitben

2019. december 18.
Évek óta elengedhetetlen része a karácsonynak a csúnya pulóver, ami annyira csúnyának számít, hogy már szinte szép. Az amerikai kultúrkörből átvett kiegészítőt nincs, aki ne szeretné, hiszen meleg, kényelmes és vicces is: minden, ami egy lazítós karácsonyhoz kellhet. 

Csak azért, mert egy csúnya pulcsi mellett tesszük le a voksunkat, még nem kell, hogy az egész szettünk csúnya legyen. Stílusosan párosíthatjuk szoknyával, nadrággal, de akár rövidnadrág-csizma kombóval is. Mindemellett a rétegzés is jó módszer lehet, ha kissé visszafognánk a rikító karácsonyi hangulatát a felsőknek. Első összeállításunkban a főszereplő egy sötét kardigán, – melyen a hagyományos karácsony összes figurája fellelhető – ehhez egy piros, elasztikus ruhát ajánlunk, mely merész, de stílusos ünnepi választás.

Második szettünkben a babakék dominál: a pulóver jeges hatását és túlzott díszítését a neutrális kiegészítők tompítják és a kék short, mely harisnyával kombinálva elegáns, mégis kellőképpen meleg választás. Harmadik outfitünk pedig egy karácsonyfás darab, melynek mély színét, egy világos szoknyával és csizmával párosítunk.

Karácsonyi pulóver Ragstock $50.00, Ruha Pull&Bear 5995 Ft, Bokacsizma Reserved 11 995 Ft, Fülbevaló HM 1890 Ft

Karácsonyi pulóver Ragstock $50.00 , Sort Zara 4595 Ft, Csizma Rejina Pyo/ Farfetch 430 €, Hajpánt Lele Sadoughi/Spark le monde 43 990 Ft