A legjobban öltözött hírességek 2019-ben – II. rész

2020. január 07.
2019-ben rendszeresen szemléztük a sztárvilág legmeghökkentőbb, legstílusosabb, legformabontóbb outfitjeit. Mi ezeket a lookokat szerettük a legjobban az óév második felében.

Július

Elle Fanning gyönyörű, fehér, hímzett virágapplikációkkal díszített ruhát viselt Cannes-ban a Valentinótól.

Augusztus

Palvin Barbi az ikonikus fehérnemű-márka floridai bemutatóján ebben a vidám szettben, bob hajjal jelent meg. Természetesen az új frizura is csodásan áll a magyar szépségnek, de a szettjéből is van mit tanulnunk.

Szeptember

Cannes-ban Mihalik Enikő, Los Angelesben a népszerű, amerikai influencer viselte a Daalarna estélyijét. Az Emmy-gála vörös szőnyeges bevonulásra Rachel McCord egy púderrózsaszín csipke és selyem estélyi ruhátválasztott a márka Sunset kollekciójából.

Október

Sienna Miller 2019 októberében átvehette a SCAD Savannah filmfesztivál díját. Az alkalomhoz a színésznő az Alessandro Michele tervezte 2020-as Cruise kollekció egyik darabját viselte, melynek a különlegességét a nyak- és karrészt díszítő kristályapplikációk adják.

November

A Baby2Baby gáláján Jessica Alba egy csodálatos Ralph & Russo ruhában tündökölt, melyen nem volt hiány kristályokból, gyöngyökből és tollakból sem. Mindehhez a színésznő csillogó Anita Ko ékszereket, illetve Jimmy Choo szandált és clutch-ot illesztett.

December

Katalin hercegné idén az erőszakmentes divatot támogatta karácsonykor elegáns műszőrme-szettjével. Naná, hogy templomozós outfitje is felkerült a listánkra!

Fotó: Getty Images, Profimedia – Red Dot