Zéró alkoholos hajlakk trióval jön ki a Nivea

2019. augusztus 08.
A mentes termékek sora szinte napról napra gyarapszik, a kínálati palettán pedig nemcsak új, izgalmas termékeket találunk, hanem nagy márkák, innovatív termékcsaládjait is. Ezúttal a Nivea csavart egy nagyot a hagyományos hajlakk összetételen, és jött ki egy ígéretes, 0 százalék alkohol (etil-alkohol nélküli) formulájú családdal.

Egyre többen keresik az olyan hajformázó termékeket, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak, és „mentes” formulával rendelkeznek. Úgy tűnik, szép lassan búcsút inthetünk az alkoholszagú, hagyományos hajlakkoknak, de legalábbis egyre nagyobb kínálatból válogathatunk, ha a „mentes” beauty trendek jegyében az alkoholt nem tartalmazó termékek után szeretnénk nyúlni a polcokon. A Nivea most bemutatkozott, innovatív sorozatával azt ígéri, hogy etil-alkohol nélküli formában szépíti és formázza a hajunkat, 24 órán át tartó rugalmas és természetes hatást adva, a haj kiszárítása nélkül.

A külsejükben is nagyon szépre, friss hatásúra tervezett Nivea Forming Spray Hajformázó Spray (1599 Ft)  trió formulája 24 órán át tartó rugalmas tartást és természetes hatást biztosít a frizuránknak, ráadásul mindezt a haj kiszáradása nélkül. Vagyis nem csak „mentes” terméket élvezhetünk, de a természetes, dús, és nem ragadós frizurának is örülhetünk egyben.

A 3 újdonság (Volume, Curl és Straight néven a dús hatásért, a göndör fürtök és az egyenes haj formázásáért) új szintre emeli a hajformázás élményét, mert nem csak többféle hajszerkezet formázásához ad segítséget, de mindemellett még ápol is.

Jó a zéró?

De lássuk, ebben az esetben mi mindent is jelent a 0 % alkohol… A Nivea mentes formulája kétszer hosszabbá teszi a száradási időt, ezzel is megkönnyítve a hajformázást. Lényegében így addig fésülhetjük és alakíthatjuk a frizuránkat, amíg elégedett nem leszünk vele. Az ápolásért már a formulában lévő szárazolajak felelnek, vagyis minden használatkor ápoljuk a hajunkat.