Kedvenc alkalmi ruháink a báli szezonra

2020. január 24.
Kislányként néhányan arról álmodoztunk, hogy minden egyes nap hatalmas, gyönyörű báli ruhát viseljünk, de sajnos egy ponton kénytelenek voltunk szembenézni a valósággal... Aztán felnőttként rádöbbentünk, hogy nem is olyan nagy a kegyetlenség a Földön és vannak bizonyos rendezvények, amikor belebújhatunk a legfodrosabb darabjainkba is!

Akinek még nincs ilyen ünnepi darabja, de úgy érzi, elérkezett a pillanat, mikor hivatalos egy báli ruháért kiáltó eseményre, annak adunk egy kis irányvonalat, hogy merre is keresgéljen.

Ahogy az átlagos ruhák esetében is, érdemes figyelembe vennünk milyen vonalakkal rendelkezünk, milyen fazonok a legelőnyösebbek nekünk és persze milyen dress code-ot írtak elő az adott eseményre.  Melyek azok a színek, amik a legközelebb állnak hozzánk vagy esetleg lehet számunkra ez olyan kiemelkedő alkalom, mikor a hétköznapokon tőlünk távol álló árnyalatokra esik a választás. A színskála igen tág, de egy jól megválasztott színű ruhával jól járhatunk több alkalommal is, hiszen néhány kiegészítő cserélgetésével több rendezvényen is meg fogja állni a helyét.

Érdemes ízlésesen szelektálnunk a dekoltázsok, felsliccelések és az áttetsző anyagok rengetegében. Idén vannak különleges anyaggal rendelkező ruhák, klasszikus szatén darabok, tüll csodák, terebélyes szoknyás és egyenes, egyszerű szabású, de mégis elegáns darabok is. Szinte biztos, hogy megtaláljunk köztük a számunkra tökéletes kreációt az idei báli szezonra!

Magenta ruha Anna Daubner 79 900 Ft

Fekete ruha Daalarna Ár kérésre

Pöttyös ruha Sentiments Ár kérésre 

Arany ruha Galvan/Mytheresa € 1,250

Selyemorganza ruha Viktoria Varga 301 340 Ft