3 csodaszép rúzs 3 szettben

2020. január 28.
Nem is gondolnánk, hogy egy markáns rúzs is irányvonalat mutathat az outfitünk megkomponálásához. Ha van kedvenc árnyalatunk és úgy érezzük, egy rettentő nehéz és fárasztó nap elé nézünk, akkor ne habozzunk felkenni magunkra!

Egy élénk, tűzpiros rúzs nem csupán energiát ad, de magabiztosságot is, ha pedig már bevállaltunk az arcunkon egy markáns színt, akkor ezt megtehetjük zakó vagy ruha esetében is. Variálhatjuk basic, visszafogott darabokkal – persze csak annyira, amennyire az irodai vagy az esti dress code megengedi. Ha elegánsabb eseményről van szó, akkor nyugodtan beboríthatjuk az adott színnel az egész testünket.

Egy aranyos babarózsaszín árnyalatú ajakrúzst sem kell alábecsülni, hiszen a ragyogás, amit biztosít, igazi istennővé is emelhet bennünket. A drámai bordónak sem kell magyarázkodnia, ha a nőiességről kérdezzük, ugyanis önmagával viselve, finom kiegészítőkkel megtoldva vagy csak egyszerűen magában is sikert arathatunk vele – legyen szó egy szürke munkanapról vagy hétvégi programról.

Piros zakó Alexander McQueen/Mytheresa €1,490, Póló Zara 5595 Ft, Farmer Lee/About you 29 667 Ft, Cipő Reserved 9995 Ft

Ruha Dolce&Gabbana/Mytheresa € 1,950, Csizma Reserved 17 995 Ft, Kalap Vecsei Millinery/Spark le monde 69 990 Ft, Fülbevaló Givenchy/Farfetch 333 €

Ruha Nanushka 110 €, Csizma Chloé/Mytheresa 595 €, Övátska Vanzetti/About You 8390 Ft, Gyűrű PD Paola € 49.00