Az egész internet Katalin hercegné ruháját méltatja

2020. február 13.
Egyesek szerint Katalin stílusváltáson megy keresztül, a ruhatára már egyre inkább a jövendőbeli királyné rangja felé mutat.

Nem sokszor láthatjuk egy helyen Károly herceget, Kamillát, Vilmos herceget és Katalin hercegnét, a héten azonban együtt látogatták meg a Defence Medical Rehabilitation Centre-t, ahol hadirokkant katonákkal találkozott a hercegi család. A Megxit után Vilmoséknak is alkalmazkodniuk kell az új felálláshoz és valószínűleg több hivatalos tevékenység – és felelősség– fog a vállukra nehezedni ezután.

A military jegyeket hordozó ruha nagyon passzolt a rendezvény stílusához, a Daily Mail még idézte is az egyik brit stylistot, aki szerint Katalin már nem hercegnéként, hanem jövendőbeli királynéként jelent meg az eseményen.

A sötétkék karcsúsított Alexander McQueen zakó és midiszoknya együttes nagyszerűen kiemelte a hercegné nádszálvékony alakját, melyhez hasított bőr magassarkú csizmát választott – egy ilyen hangsúlyos ruhához éppen ilyen simulékony cipő dukál. Stílusszakértők sokszor javasolják, hogy fekete helyett a sötétkék viselése is szuperelegáns hatást képes kiváltani, sőt, azért is érdemes olykor a szekrényben hagynunk a fekete szettjeinket, mert a kék sokkal üdébb és fiatalosabb arcvonásokat ad az éjfeketénél. Nagyon jól döntött Kate, hogy ehhez a szetthez inkább hátrafésülte a haját, így a csodásan szabott vállrész és a military gombokhoz illeszkedő fülbevaló is előtérbe kerülhetett a szettben.

Fotó: Getty Images