Szokatlan, de hatásos színkombinációk tavaszra

2020. március 11.
Nagyon könnyű a szokások körforgásába élni, mégis arra biztatunk, hogy lépj ki a komfortzónából a gardróbod színpalettáját illetően is.

A tavaszi felfrissülés jegyében nézzünk szét a divatbemutatók és a különböző divattal foglalkozó szakemberek között, új ötleteket keresve, amelyeket felhasználhatunk a gardróbunk szezonközi újragondolásában is. Hiszen adhatunk egy friss lendületet a szettjeinknek olyan egyszerű megoldással is, mint a színekkel való játék.

A téli hónapokat és a sötét tónusokat márciusban már magunk mögött hagyhatjuk, és jöhetnek a friss árnyalatok! Nem az mondjunk, hogy a szürkéből egyből a vattacukor-rózsaszínre kell ugranunk, elegendő egy szép földszín a fekete helyett, és máris könnyedebb hangvételt adtunk a megjelenésünknek.

A divathetek érdekesebbnél érdekesebb kombinációkat mutattak be, amelyeket könnyűszerrel mi is beiktathatjuk a mindennapjainkba. Annak az esélye valószínűleg elég nagy, hogy a divatfővárosokban felsorakoztatott színeknek valamelyikét már tartalmazza a ruhásszekrényünk, így könnyen újraalkothatjuk a legtrendibb párosításokat.

Kék és burgundi

Ez a kombináció rettentően felkapott lett a divatimádók körében, ingadozván a modern és az örök klasszikus ingoványos terepe között. Az a személy, aki elsőként felfedezte, hogy a sikkes búzavirágkék  tökéletesen harmonizál a burgundival, kitüntetést érdemelne! Egy olyan párosításról van szó, amely remek hidat képez a téli hónapok sötét tónusai és a tavaszi felfrissülés színei között.

Vince kék szaténzakó, 142 100 Ft Vince kék szaténnadrág, 110 200 Ft Intimissimi kék selyeming, 32 990 Ft Reserved kék rövid ujjú pulóver, 5495 Ft River Island kék virágos organzablúz, 38 £ H&M bordó gyapjúkeverék kardigán, 29 995 Ft Topshop kék krokodilbőr-nyomatos kabát, 79 £ 79 Asos bordó lakkbőr kiscipő, 48 $ Patrizia Pepe kék fordított bőr táska, 528 € Missguided burgundi ruha, 45 € Asos bordó kötött ruha, 38 £ Ettika kék scrunchie-szett, 28 $

Sárga és konyak

Amennyiben követtük a 2020-as tavaszi–nyári trendek bemutatóit, láthattuk hogy az alkonyat pompázatos színei teljes mértékben domináltak a kifutókon. Bőven választhatunk ezekből a színekből is – akár a naplemente teljes színpalettáját húznánk magunkra, akár csak egy specifikus árnyalatával egészítenénk ki egy szettünket.

 Twinset sárga fordított bőr szandál, 173 € Zara konyakszínű bőrszoknya, 14 995 Ft Uterqüe sárga bőrdzseki, 89 900 Ft & Other Stories konyakszínű bőrdzseki övvel, 349 € Topshop sárga nadrág, 39 £ 39 C&A ballonujjú kötött garbó, 39,90  € Topshop sárga zakó, 59 £ Weekday sárga ing újrahasznosított anyagból, 50 € Adidas sárga sportcipő, 110 $

Zöld és púderrózsaszín

Bárki, aki eddig azt állította, a zöld és a rózsaszín nem fér meg egymás mellett, biztosan rá sem hederített a 2020-as trendtudósítások egyikére sem. Könnyedén nevezhető az idei év leguralkodóbb kombinációnak ez a duó. Csodálatos választásnak bizonyul a púderrózsaszín és a pisztáciazöld közös tónusvilága, amely igazán kifinomult külsőt ad. Emellett a visszafogott megoldás mellett bekerültek a neonverziók is a tavaszi rostába, így aki inkább az élénk árnyalatokat kedveli, az is bőven találhat kedvére való darabokat.

LPA zöld, virágflitteres ing 168 $ LPA zöld, kockás rövidnadrág, 148 $ Converse zöld szatén teniszcipő, 34 524 Ft COS fukszia neoprén ruha, 89 € Arket zöld garbó, 89 € 89 Bershka zöld dzseki, 14 995 Ft Benetton rózsaszín bársonynadrág, 89,95 € Furla rózsaszín táska, 83 500 Ft Pull&Bear zöld jutapapucs, 9995 Ft Acne Studios rózsaszín feliratos táska, 1100 € Stine Goya rózsaszín szaténblúz, 120 £ Max&Co zöld övtáska, 54 250 Ft Bonne Maison mintás zokni, 19 €