Négy szokatlan cipő, ami a sztároknak köszönhetően lett menő

2020. július 27.
Aki azt hiszi, hogy a szőrös papucs, a csatos cipő és a platform nem menő, nagyot téved.

Amikor divatról van szó, nem árt, ha az ember egy kicsit flexibilis, és nem ás el egyből egy-egy trendet, ami elsőre nem jön be. Tipikus példa erre az a négy lábbeli, amit sokan soha az életben nem vettek volna fel, ha nincsenek azok a hírességek, akik bebizonyították, furcsaság ide vagy oda, ez a cipő igenis menő. Mutatjuk, mire is gondolunk pontosan.

Platform tornacipő

Legkésőbb Charlize Theron és Hilary Duff óta tudjuk, hogy a platform tornacipő 2020-ban is megállja a helyét.

Kattints a fotóra a galériáért!

8 fotó megtekintése

Szőrös papucs

Margot Robbie-nak és Sophie Turnernek köszönhetően a szőrös papucs is nagyot ment, pedig első pillantásra nem feltétlenül bizalomgerjesztő darab.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alice’s Healthy Lifestyle (@aliceshealthylifestyle) által megosztott bejegyzés, Júl 26., 2020, időpont: 2:07 (PDT időzóna szerint)

Mary Jane cipő zoknival

Zoë Kravitz óta tudjuk, hogy a Mary Jane cipő zoknival kombinálva különösen jó választás, és egyáltalán nem baj, ha viselőjét az iskolai egyenruhák világába repíti vissza.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dalida | Everyday Fashion Day (@dalhiida) által megosztott bejegyzés, Júl 14., 2020, időpont: 7:03 (PDT időzóna szerint)

Kattints a képre a galériáért! 

3 fotó megtekintése

Neon tornacipő

A neonszín sokak számára ijesztő, szívesebben választanak helyette letisztult, visszafogott tónusokat, ám Jennifer Lopez utcai viselete tökéletes példa arra, hogy néha megéri bátornak lenni.

Kattints a képre a galériáért!

Jennifer Lopez sneaker
6 fotó megtekintése

Forrás: whowhatwear
Fotók: Getty Images

Ezt már olvastad?