Ezt az ikonikus Michael Kors pelerint akarja mindenki

2020. november 20. |

Végre piacra dobták azt a Michael Kors pelerint, aminek eredeti változatát Naomi Campbell viselte 1999-ben.

A 2020-as őszi Michael Kors kollekció nemes darabját a 19 éves Kaia Gerber mutatta be, a márka rajongói pedig alig bírták kivárni, hogy piacra dobják az ikonikus pelerint. Ez a pillanat elérkezett, az időzítés pedig nem is lehetne jobb, hiszen nem elég, hogy ősz van, és boldogan viselünk minden plusz réteget, de mindennek tetejében újra karanténba kényszerültünk, amikor jó elbújni a világ elől egy meleg „takaró” alá.

A tervező egy régi tervét gondolta újra, a pelerint még Naomi Campbell viselte 1999-ben. A feltűnő ruhadarab már akkoriban hatalmas sikert aratott, Joan Didion amerikai író például annyira beleszeretett, hogy abban ült Tina Barney fotós kamerája elé. „Amikor Tina Barney fotóján megpillantottam a pelerint viselő Joan Didiont, teljesen ledöbbentem. Briliáns írásai és az ízlése mindig nagy hatással volt rám – nyilatkozta a tervező, aki hozzátette, mindig is hitt az örökzöld darabokban. – Tervezőként csodálatos azt megélni, ha a munkáid kiállják az idő próbáját.”

Naomi Campbell

 

Forrás: harpersbazaar
Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Könnyű őszi pelerinek és poncsók

A hűvösebb idő közeledtével ideje elgondolkodnunk, mit is vegyünk fel az igazán őszies napokon. Az átmeneti kabátunkat bátran cseréljük le egy-egy kényelmes és sikkes pelerinre vagy poncsóra!

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Garam Judit, a NUBU alapítója: „Ne attól legyen értékes egy művész munkája, hogy már nincs, és többet nem tud alkotni” 2020 tokiói olimpia

Garam Judit, a NUBU alapítója: „Ne attól legyen értékes egy művész munkája, hogy már nincs, és többet nem tud alkotni”