Elárverezik Geri Halliwell ikonikus Spice Girls-ruháját

2020. december 01.
A Sotheby's aukciósház összedolgozik néhány hírességgel és divatházzal, hogy az augusztusi bejrúti tragédia áldozatait támogassa.

2020. augusztus 4-én este óriási robbanás rázta meg Libanon fővárosát, amiben 157 ember életét vesztette, nyolcvanan eltűntek, ötezren megsebesültek, háromszázezren pedig elveszítették otthonaikat. A detonációban mintegy 2750 tonna ammónium-nitrát robbant fel, ami egy 3,3-as erősségű földrengést idézett elő. A kikötőben történt tragédiához egy elhagyott hajóról lefoglalt, hat évig biztonsági felügyelet nélkül tárolt, nagy mennyiségű ammónium-nitrát vezetett.

Emma Stone, Geri Halliwell, a Prada, a Giambattista Valli divatház azért társult az aukciós házzal, hogy ikonikus ruháikkal, kiegészítőikkel, műalkotásaikkal a tragédia áldozatait támogassák. A To Beirut With Love néven meghirdetett licitre december 7–15. között kerül sor, a befolyt összeget pedig öt jótékonysági szervezet számlájára továbbítják.

Kattints a képre a galériáért!

3 fotó megtekintése

Az elárverezett darabok között lesz többek között Emma Stone Elie Saab Oscar-ruhája, Geri Halliwell jól ismert flitteres ruháját a Wannabe-videóból, és Mick Jagger dzsekije a 2017-es európai turnéjáról. Az árverésre bocsátott darabok listáját az aukciósház oldalán lehet megnézni.

Forrás: Popsugar
Fotók: Getty Images

Olvass tovább!