Katalin hercegné fordítva viselte ezt a Gucci blúzt

2020. december 02.
Bár eredetileg egy nagyon fontos téma miatt ült a kamerák elé a hercegné, egykori divatbakija sajnos nagyobb port kavart.

Kate Middleton egyike azoknak a hírességeknek, akik számára nem derogál, hogy ugyanazt a ruhát többször is felvegyék. Pontosan ez történt azzal az 1300 dolláros Gucci blúzzal is, amit fordítva vett fel.

A bő ujjú selyemfelsőt egy Instagram kérdezz-felelek műsorban viselte, ahol a téma a korai gyermekkor volt. A műsorban nemcsak a nézők kérdéseire felelt, de megosztott jó pár kedves emléket saját gyerekkorából, és beavatta a nézőket abba is, hogy édesanyaként milyen akadályokkal szembesült eddig. A műsor ötletét egy felmérés, a Five Big Questions kérdőív adta, amit maga a hercegné népszerűsített még az év elején. A felmérés azokat a szülői tapasztalatokat és tudásanyagot gyűjtötte össze, amik a terhességtől ötéves korig tartó, vagyis a korai időszakot éritik, ezek ugyanis a gyermeki fejlődés szempontjából a legmeghatározóbb évek.

Katalin hercegné Gucci blúzban

Természetesen a téma komolysága sem tartotta vissza a kritikus nézőket attól, hogy ne szúrják ki, hogy a hercegné korábban már viselte a lila Gucci blúzt, amit 2019 márciusában fordítva vett fel. A blúzt eredetileg úgy tervezték, hogy a gombok ne elöl, hanem hátul legyenek. Szerencse, hogy a két éve történt divatbaki ellenére a téma is fókuszban maradt, Katalin hercegné pedig elsöprő sikert aratott.

Gucci blúz

Forrás: Insider
Fotók: Getty Images, Net-a-porter

Olvass tovább!