Katalin hercegné nagyon aranyos gesztust tett gyermekei felé

2020. november 21.
Kate Middleton kedden személyesen és virtuálisan is meglátogatta azokat a szülőket, akik a koronavírus-járvány közepette is segítették a családközpontú támogatási kezdeményezéseket. Az eseményen a hercegné egy olyan ékszert viselt, amivel a gyermekeivel kapcsolatos, igazán szívhez szóló üzenetet közvetített a külvilág felé.

Cambridge hercegnéjének mindhárom gyermeke szó szerint közel áll a szívéhez – a londoni Battersea Parkban a nyakláncán viselte gyermeke neveinek kezdőbetűit. A nyakában lógó csinos Spells of Love márkájú láncot egy olyan másik arany nyakékkel kombinálta, amelyen három medál is lógott. Ezekbe az „C”, a „G” és az „L” betűket, vagyis Charlotte, George és Louis nevek rövidítését vésték.

A divatlapok ódákat zengenek Katalin egyszerű, de mégis mindig makulátlan stílusáról. A hercegnéről köztudott, hogy szereti támogatni a feltörekvő brit divattervezőket, de a társadalom nagy része számára is könnyen elérhető fast fashion daraboktól sem ódzkodik. Ezen a találkozón is egy hétköznapi szett mellett döntött. A Battersea Parkban egy egyszerű fehér Ralph Lauren pólót, egy magas derekú, mályva színű nadrágot és a kedvenc fehér Superga vászonsneakerét viselte.

Az eseményen a hercegné nyolc olyan szervezet képviselőivel és önkénteseivel találkozott, akik a jelenleg is tartó világjárvány alatt tanácsadással, érzelmi támogatással és a közszolgáltatások igénybevételéhez segítő útmutatással látták el a rászoruló családokat. Az egyik videochaten tartott virtuális találkozón Katalin tapssal fogadta azokat a szülőket, akik ezekben a bizonytalan időkben is kitartóan segítették közösségüket a támogató rendszerek kialakításával és létrehozásával.

„Mindannyian nagyon szép munkát végeztetek, tudom, hogy nagyon sokan tagjai vagytok ezeknek a közösségeknek, szerte az országban – mondta a videóhívás során, amelyre a Kensington-palotában lévő otthonukból jelentkezett be. – Vilmos és én egyaránt hallottunk róla, hogy ezek a kapcsolatok mennyire létfontosságúak a családok számára – valódi mentőövnek számítanak. Tehát nektek és az önkéntesekből álló seregnek azt üzenem, hogy nagyon szép munkát végeztetek. Hozzátok hasonlóan én is szívesen látnám, ha egymás támogatása sokkal mélyebben gyökerezne a közösségekben és az egész társadalomban is.”

Forrás: Harper’s Bazaar

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!