Katalin és Vilmos nem vett részt Harry születésnapi családi ünneplésén

2020. szeptember 22.
Kicsit furcsán vette ki magát, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kihúzta magát az alól a videohívásos beszélgetés alól, amelyen a brit királyi család közösen köszöntötte fel születésnapja alkalmából Harryt.

Harminchatodik születésnapját ünnepelte Harry. Mivel a brit királyi családtól nemrég függetlenedett, és a családjával Los Angelesbe költözött, a többi családtaggal egy közös videohívással tudott együtt ünnepelni, amelyen még a 16 hónapos Archie is részt vett. Harry bátyja, Vilmos herceg és felesége, Katalin viszont nem.


A hívást Károly herceg szervezte fiatalabb fiának. II. Erzsébet és Károly herceg felesége, Kamilla is csatlakozott. „Vilmos és Katalin szívélyes születésnapi üdvözletüket küldték. Elhangzottak különböző kifogások, amiért nem tudnak most jelen lenni, de észrevehetően kínos volt a helyzet.”

A születésnapon Cambridge hercegi párja valóban királyi kötelezettségeket teljesített, és korábban Instagramon egy közös képpel felköszöntötték Harryt, amelyen ők hárman láthatók egy 2017-es futóversenyen.

Vilmos és Katalin távolmaradása ellenére a család remekül érezte magát. „Nagyon örömteli volt. Harry elmondta, mennyire hiányzik neki a családja. Meghan sütött tortát, és Harry elfújta a gyertyákat. Archie-nak nagyon tetszett, végig nevetett és próbálta ő is elfújni.”

A születésnap alkalmából Harry és Meghan nagylelkű adományt juttatott a CAMFED nonprofit szervezetnek, amely Afrikában segíti a lányok oktatását.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images