Meghan és Katalin viszálya egy harisnyával kezdődött

2020. május 28.
A koszorúslányok harisnyája okozta a törést Meghan Markle és Kate Middleton kapcsolatában. Olyannyira megviselte Katalint a Harry és Meghan esküvőjét megelőző eset, hogy még el is sírta magát.

Azóta keringenek hírek arról, hogy nem felhőtlen a viszony Meghan Markle és Kate Middleton között, mióta előbbi csatlakozott a brit királyi családhoz. Ám kétségtelenül az lehetett az igazi töréspont, ami Harry és Meghan 2018-as esküvőjekor történt. Katalint állítólag annyira megviselte a vita, hogy elsírta magát.

Az incidens akkor esett meg, amikor Katalin esküvő előtti ruhapróbára vitte Charlotte hercegnőt. A vita azon tört ki, hogy mit viseljen a fiatal királyi fenség a ceremónián. Valószínűleg azért is fakadt sírva Katalin, mert csupán nem sokkal azelőtt adott életet a kis Lajos hercegnek, így érzelmi hullámvasúton ült amúgy is.

Most a Tatlernek köszönhetően újabb részletek derültek ki a vitáról, amely arról szólt, hogy az ifjú koszorúslányok viseljenek-e harisnyát az esküvőn vagy sem. Katalin a királyi illemszabályoknak megfelelően kitartott volna amellett, hogy legyen harisnya a kislányokon, míg Meghan ragaszkodott hozzá, hogy ne legyen. Ha megnézzük a korábbi királyi esküvőket, láthatjuk, hogy a fiúk és a lányok egyaránt viselnek harisnyát.

Bár úgy tűnt, hogy Katalin és Meghan túljutott a konfliktuson (végül nem viseltek harisnyát a koszorúslányok Meghan és Harry esküvőjén), a tüske minden bizonnyal bennük maradt. Meghan felemlegette később is az incidenst, amikor arról beszélt, hogy ha Katalint is olyan lendülettel támadták volna a brit bulvárlapok, mint őt, bizonyára őt megvédte volna a királyi család, és ezt a kettős mércét nehezen tudta megbocsátani a családnak.

Olvastad már?

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images