Katalin hercegné le akarta beszélni Harryt a házasságról?

2020. július 14.
Egy nemrég megjelent könyv szerint Katalin hercegné megpróbálta "észhez téríteni" Harry herceget, és lebeszélni az elkapkodott házasságról.

Harry herceg és Meghan Markle 2016-ban kezdtek el randizni, majd két évre rá a György-kápolnában ki is mondták egymásnak a boldogító igent. Az elmúlt évek eseménydúsan teltek Harryék számára, nemcsak fiúk Archie született meg, de időközben a királyi családot is hátrahagyták, és függetlenedésük után Amerikában telepedtek le.

Egy nemrég megjelent könyv szerint azonban a királyi családban nem mindenki tartotta jó ötletnek, hogy közel két év járás után máris megnősüljön a herceg. A Royals at War: The Untold Story of Harry and Meghan’s Shocking Split with the House of Windsor (Fenségek háborúban: Harry és Meghan a Windsor-házzal való sokkoló szakításának el nem mondott története) című könyvben Andy Tillett és Dylan Howard újságírók nem kevesebbet állítanak, mint hogy Katalin próbálta megfúrni Harry és Meghan házasságát.

Ezt olvastad már?

Harry és Katalin között mindig is híresen jó volt a kapcsolat, egy korábbi interjúban a herceg úgy nyilatkozott, hogy Katalin olyan neki, mintha a nővére lenne. Ezért is vette a hercegné a bátorságot, hogy őszintén beszéljen sógorával, és megpróbálja lebeszélni az elhamarkodott döntésről. 

„Óvatosan megjegyezte Harrynek, hogy egy olyan nővel jár, aki egy teljesen más világból jött, az élete, a múltja és a karrierútja is eltérő. Majd hozzátette, hogy Meghannak több időre lenne szüksége, hogy integrálódni tudjon a királyi családba” – olvasható a könyvben.

Katalin a könyv szerint nagyon aggódott Harryért, és arról sem volt meggyőződve, hogy Meghan számára az igazi.

Olvass tovább!

Forrás: marieclaire.com.au

Fotó: Getty Images