Yurkov stílustippek: milyen kabátot válasszunk idén őszre?

2020. október 20.
Idén ősszel a vállhangsúly és a különböző textúrák rétegezése a legtrendibb. A Yurkov stílusszakértői ebben a hónapban azt járják körbe, hogyan lehet mindezt stílusosan és számunkra előnyösen csinálni.

Klasszikus trench coat más anyagból

Ez a kabát 2-3 mérettel nagyobb is lehet, mint mi vagyunk, akár bokáig is érhet, sőt, idén nem is ballonkabát-anyagból készül feltétlenül! Készülhet steppelt vagy szövetanyagból is akár, hagyhatjuk oversizeként, de szorosra köthetjük a derekán, vagy esetleg farmer-, bőr- vagy tollkabátra húzva is szuperül állhat!

Zakó férfi szabással

Akár egy férfi szabású zakó is lehet nőies! Főleg idén, amikor a vállhangsúly a legnagyobb trend. Válasszunk hozzá szűk alsót, magas sarkút, így izgalmas esztétikát kapunk. Tűrjük fel a mandzsettát a vagányabb hatás kedvéért – így akár hosszú, szexi bőrkesztyűvel is viselhetjük.

Poncsó- és pelerinmánia

Övvel kiemeli az alakot, öv nélkül kismamáknak iszonyatosan jó őszi opció, amely alá akár 2-3 réteg is elfér. Ez is elegáns bőrkesztyűvel kombinálva, és ha fázunk, akkor akár egy őszies passzos kabátra vetve is viselhetjük! Ne féljünk a világos színektől, őszi–téli időszakban extrán jól fog jönni az arcunk „derítése” ezzel a trükkel.

Fotó: Getty Images

Nézd meg a videónkat is!

YURKOV stílusszakértőinek útmutatója őszi kabátbeszerzéshez. #marieclaire

Közzétette: Marie Claire Magyarország – 2020. október 19., hétfő