Az amerikai elnök beiktatásán ezek a márkák kapták a főszerepet

2021. január 21.
A 46. amerikai elnök, Joe Biden beiktatása miatt most minden szempár Washintonra tapad – no meg a két legfontosabb női szereplőre, Kamala Harrisre és Jill Bidenre.

2021. január 20. nagy nap volt az Amerikai Egyesült Államok életében, ekkor iktatták be az új elnököt, amit a fél világ figyelemmel kísért. Természetesen nemcsak Biden esküjére, de sokan arra is kíváncsiak voltak, miben jelenik meg az USA két legbefolyásosabb nője, Kamala Harris alelnök, és Jill Biden, az új first lady – akiktől nem mellesleg az amerikai divatipar felkarolását is várják.

elnökválasztás

A beiktatás előtti megemlékezésen

Míg négy évvel ezelőtt számos divatház nyíltan elhatárolódott attól, hogy Melania Trumpot öltöztesse, addig idén már más a helyzet, boldogan asszisztálnak a politikusok szettjeinek megtervezésében. A beiktatás előtti megemlékezésen, ahol a koronavírus áldozatai előtt tisztelegtek, mindketten egy-egy független amerikai dizájner által tervezett ruhadarabokat viseltek: míg Kamala Harris Pyer Mossban, addig a 46. first lady, Jill Biden Jonathan Cohen szettben érkezett, amihez színben illő maszkot viseltek.

amerikai elnök beiktatás

A beiktatáson

A ceremónián az új elnök Ralph Lauren öltönyben, felesége Markarian ruhában, Kamala Harris Christopher John Rogers összeállításban, míg férje, az USA első second gentlemanje, Doug Emhoff ugyancsak Ralph Lauren öltönyben lépett a kamerák elé.

Kamala Harris esküje

Jill Biden

Michelle Obama

Michelle Obama Sergio Hudson tervező szettjében érkezett

Forrás: businessoffashion Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!