A home office sztárja a NON+ új, kötött kollekciója

2021. január 22.
A home office-ban dolgozóknak is nehéz volt az előző év, muszáj keresni néhány apró fogódzót, amivel keretet lehet adni a munkanapoknak. Ilyen lehet a külön munkaállomás meghatározása vagy a munkaórák szoros betartása – és ilyen a home office „munkaruha” definiálása. A kötött darabok éppen ilyenek!

Megérkezett a NON+ legújabb, limitált darabszámú kollekciója, amelyben 12 fazont mutat be világos- és sötétkék rugalmas kötött anyagból. A kollekció már kapható webshopon és a NON+ showroomjában.

non+-kotott-kollekcio

„Nagyon kedvelem ezt a kötött anyagot, mert komfortos, puha, meleg, ízléses, nem hivalkodó, hanem csendesen mutatós. Ráadásul a kék szín nemcsak az én kedvencem, hanem tényleg mindenkinek jól áll, ezért biztos vagyok benne, hogy szeretni fogják vásárlóink” – mondja Saci, a NON+ tervezője az új fazonokról.

non+-kotott-kollekcio

Egy kicsit elegánsabb, mint a mackó, de éppen olyan kényelmes! A NON+  kötött anyaga enyhén rugalmas, kellemes tapintású, puha, meleg anyag. Kényelmes, komfortos, kellemes a bőrnek, ezáltal egész nap jól érezheted magad bennük. A kollekció fazonjait ezúttal is a funkcionális minimalizmus jellemzi leginkább, amelybe izgalmas csavart visz a kötött anyag mintás struktúrája.

Tervező: Kiss Sarolta
Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia – Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Varró Lívia

Olvass tovább!