3 nagyon egyszerű, dögös frizura az idei télre

2020. november 24.
A 2020–21-es év őszi–téli kifutóiról mazsoláztuk ki a három, szerintünk legcsajosabb téli frizurát, amellyel az utcán, de akár otthon, home office alatt is a legjobb formádat hozhatod.

Szexi és alkalmi, kettő az egyben – Dolce & Gabbana

Ez a frizura akkor lehet a kedvenced, ha valamilyen fontos alkalomra készülsz, ugyanakkor nem szeretnél sem fodrászhoz menni, sem pedig 5 percnél többet bajlódni a tincseiddel. Frissen mosott hajból mutatósabb, de pár napos hajból is elkészítheted. Elég egy sűrű fogú fésűvel középen, precízen elválasztani, majd szorosan a fejre fésülve, a fül mögé igazítva lecsatozni mindkét oldalt. A fejtetőnél egy kis tupírt is elbír a frizura, és amennyiben tényleg különleges az alkalom, extra, hajékszerszerű csatokat is bevethetünk…

Romantikus és nőies – Cynthia Rowley

A fotó alapján nehéz eldöntenünk, hogy a divattervező modelljén a frizurát, a visszafogott sminket, vagy a pihe-puhának tűnő sálat értékeljük-e a legtöbbre. A haj mindenesetre tényleg különleges az idei sokszor extrém, vagy éppen egészen klasszikus felhozatalban. Egyszerű, könnyen elkészíthető, ugyanakkor mégis van benne valamilyen extrafűszer a féloldalas elválasztásnak köszönhetően. Féloldalra fésült frufruval is szépen működik, ahogyan a hosszú hajúak is könnyen elkészíthetik – egyszerűen oldalra fésült választékkal, amit egy, a haj színéhez passzoló csattal pillanatok alatt rögzíthetünk is. Frissen mosott hajjal légiesebb hatást kelt, a tincsek végét pedig – hajtípustól függően – egy kis hajhabbal tudjuk romantikusabb hullámokra biztatni.

Kattints tovább!


Laza, bohém fürtök – Coach

A mínusz fokok beálltával tökéletes választás a sapkapártiak esetében. Természetesen frufru nélkül is jól mutat, de a homlok fölött göndörödő loknik is szépen keretezik az arcunkat, így érdemes eljátszani vele akkor is, ha hagyományosan ezt a részt a sapka alá szoktuk rejteni. Akkor is jó megoldás lehet, ha a hajtöveinkre ráférne már egy kis szárazsamponos frissítés, hiszen egy sapka nemcsak melegít, hanem jótékonyan takar is. Viszont a szabadon repkedő tincsekre érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni – akár hajhabbal formázni, vagy némi fénnyel erősíteni a hajszálaink csillogását.

Fotó: Imaxtree