Valentin-napi randisminkek A-tól Z-ig

2020. február 13.
Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője ezen a héten egy sor szebbnél szebb alkalmi randisminket mutat nektek, amelyek között mindenki megtalálhatja a hozzá passzolót.

A hétvégék közeledtével mindig új lehetőség nyílik a magánéletünk ápolására. Valaki még keresi a párját, valaki friss szerelmes és van, aki a kapcsolatuk hosszan tartó útját ápolja azzal a bizonyos randival, ami életünk egyik legizgalmasabb jelensége. A napokban újból elém került a Randiguru című film, és mint mindig, most is levett a lábamról. Will Smith extra sármjával nyitja ki a szemünket arra, hogy mennyi vívódás előz meg egy olyan randevút, ami igazán fontos nekünk.

Amikor elmegyünk este valahova vacsorázni vagy bulizni, már napokkal korábban elkezdjük törni a fejünket azon, hogy mit vegyünk fel és hogyan csináljuk meg a hajunkat, sminkünket. A holnapi Valentin nap kapcsán sokan vagyunk izgalomban, hogy mi lenne a legelragadóbb szett, amivel az áhított férfit (újból) levesszük a lábáról.

Ha valaki, akkor Marilyn Monroe tudta, hogy „mitől döglik a légy”. Az ő általa képviselt smink-look azóta is a legbiztosabb választás, ha tarolni akarunk. Hogy miért is? Az ő sminkje a glamour maga. Nincs olyan nő – de tényleg nincs – akinek a tusvonal, a 3D-s szemsatír, a műszempilla, az arcnak megfelelő árnyékolás és highlightolás, valamint egy jól eltalált élénk rúzs ne emelné ki arca szépségét. Nem csoda, hogy az 50-es évektől egészen napjainkig számtalan híresség bújt bele a díva bőrébe. (Madonna, Christina Aguilera, Amy Winehouse, Adele, Pink, stb.)

Íme egy pár olyan csodás Marilyn look nektek, amelyek már rendelkeznek a modern smink kritériumaival. A fotók kapcsán látni fogjátok, hogy mindegy, milyen a hajad vagy a szemed színe, az arcod vagy az ajkad formája, ez a look lehet bárkié. Legyél te is Monroe, legalább egy randi erejéig.

Fotó: Jámbor Zsófia, Modell: Horváth Anna – Visage Model Management, Smink: Rabár Janka, Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia, Modell: Nagypál Kriszti, Smink: Szabó-Takács Ágnes, Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia, Modell: Polák Edina – Face Model Management, Smink: László Viktória, Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia, Modell: Mártai Petra – Face Model Management, Smink: Turóczi Regina, Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia, Modell: Filipich Dóra – Highlight Models, Smink: Dienes Petra, Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia, Modell: Horváth Anna – Visage Model Management, Smink: Bodzási Lotti, Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia, Modell: Barbara – Attractive Models, Smink: Szőnyi Fanni, Haj: Lencsés Dóra