Nézd meg a New York-i divathét legmenőbb kollekcióit!

2021. február 22.
A New York-i divathét öt izgalmas kollekcióját hoztuk el. Lapozd fel a galériákat, és nézd meg, hogyan hatott a pandémia a tervezők kreativitására.

Veronica Beard

Bár a brand eredetileg csak kényelmes, minden extravaganciát mellőző sportruhákban utazott, a pandémia teljesen átírta ezt, a tervező pedig egy regénybe illő kollekcióval lepte meg a nagyközönséget, ahol az elegancia kéz a kézben jár a kényelemmel.

18 fotó megtekintése

Adam Lippes

A járvány következtében Adam Lippes kollekciója ugyan kicsi lett, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ne lenne optimista és lendületes. Őszi kollekciójának főszereplője a kötött alapanyag, a steppelt minta, a pipacs – valamint az egyszerre kénylemes és szexi szabásminta.

18 fotó megtekintése

Zimmermann

Nicky Zimmermann a ’70-es évekbe repíti vissza közönségét, azokba az időkbe, amikor a televízió és a zene izgalmas menekülést biztosított a valóság elől – pont ahogy ma, a krízis idején. A pandémia ellensúlyozásaként a tervező egy örömteli, játékos, szofisztikált kollekciót álmodott meg, aminek minden egyes apró részlete – a kristálygyöngyök, a gombok, a flitterek, a nyomatok, a csillogó tüll – kivétel nélkül káprázatos.

20 fotó megtekintése

Jason Wu

Jason Wu 2021-es őszi ready to wear kollekciója tervezésekor nem foglalkozott a jövővel, olyan szetteket álmodott meg, amiket most tud hordani az ember. Tervezéskor szem előtt tartotta, hogy az egyes darabok egymással kombinálhatók legyenek, vagyis megállják a helyüket, ha egy Zoom-meetingre kell beülni, vagy egy óvatos borozásra indul az ember a barátaihoz.

17 fotó megtekintése

Anna Sui

Anna Sui 2021-es ősz kollekciója a ’60-as évek pszichedelikus stílusához és Jane Birkin eklektikus megjelenéséhez nyúlt vissza, elképzeléseit pedig ezúttal is megannyi művész segítségével valósította meg. Anna Castellano tervező kézzel festette a farmernadrágokat, Monika Forsberg illusztrátor tervezte a páva- és a kígyógrafikákat, de besegített a tervező két unokahúga is.

20 fotó megtekintése

Fotók: IMaxTree.com Forrás: Vogue

Olvasd el ezt is!