Frappáns magyar hímzésekkel kommunikálhatunk beszéd nélkül

2021. március 03.
Gombamódon szaporodnak az elsősorban hímzett, magyar feliratos ruhák és kiegészítők, mi pedig nagyon örülünk ennek a trendnek! Egyrészről igenis van, ami lefordíthatatlan angolra, és magyarul jobban hangzik, másrészről pedig csupa magyar alkotói termékek ezek, amelyekkel magyar alkotókat támogathatunk. 

A következő összeállítás minden eleme magyar alkotó terméke (többnyire) magyar felirattal: egy-egy ilyen darab a legegyszerűbb otthoni, home office szettet is érdekesebbé teszi, de ha éppen kimerészkedünk a külvilágba egy elviteles kávéra vagy sétálni egyet a Margit-szigeten, akkor is üzenhetünk a ruhánkkal másoknak. Egyszerűen imádjuk ezeknek a feliratoknak a humorát, iróniáját, lírikusságát, őszinteségét, ami tényleg többet tud mondani egy-egy hosszabb beszélgetésnél is!

Az elmúlt évben legtöbbünkön nem hogy magas sarkú, de még farmernadrág vagy blézer sem volt, és már nagyon unjuk a kényelmes, de kicsit sem mozgalmas mindennapi ruháinkat. Ha egy egyszerű felsőre, pulóverre, baseballsapkára valami érdekes hímzett felirat kerül, máris megváltozik az összkép.  Persze mi is hímezhetünk a már otthon lévő cuccainkra, de ha valami professzionálisabbra vágyunk, akkor válasszunk az alábbi márkák csodamunkái közül.

himzett-magyar-divat

 

éniseztérzem hagyjatok élni sapka 4490 Ft; Chocolate Mermaid instant mermaid just add water felső  10 900 Ft; Vates Radnóti Miklós telefontok 7990 Ft; Artgarden inhale-exhale maszk 3700 Ft; fankapanka átjössz 8-ig? póló (ár kerésre);  Katyu Jack Russel hímzett póló 4-5990 Ft


Kapcsolódó