Tökéletes íróasztal a home office-ban maradóknak

2021. január 27.
A koronavírus óta többen dolgoznak home office-ból, mint valaha, így sokkal nagyobb figyelem irányul az otthoni munkakörülményekre. Ha hosszú távon is a lakás marad az irodánk, mindenképpen érdemes lehet beszerezni egy olyan dizájnos íróasztalt, mint amilyet most mutatunk!

Sokak számára a koronavírus hozta el a home office korszakát, és bőven vannak olyanok is, akik már hosszú távon sem térnek vissza az irodákba. Ha egész nap otthonról dolgozunk, nagyon fontos úgy alakítanunk a teret, hogy kényelmünket szolgálja, a házi irodák kulcsdarabja pedig egyértelműen egy megfelelő íróasztal és hozzá tartozó kényelmes szék. A brit Benchmark bútorgyártó stúdió Noa névre keresztelt asztala állítható magasságú, így a napi munka során segíthet kímélni a gerincünket.

dizajn-iroasztal-home-office

A Noa egyébként kimondottan a koronavírus-járványra adott válasz volt a stúdió részéről, hiszen a Benchmark is felismerte, hogy most minden korábbinál nagyobb szükség van praktikus és szép bútorokra az otthoni irodákba. A letisztult, természetes fából készült geometrikus Noa diszkréten belesimul a lakásunk belső tereibe, ráadásul a légies szerkezet miatt viszonylag könnyen mozgatható.

A gyártó a Dezeennek hangsúlyozza, ha már pszichológusok, orvosok és más szakértők sokasága foglalkozik az ergonómia kutatásával és a munkakörülmények javításával, miért ne tennénk így a home office-ban is?

dizajn-iroasztal-home-office

Olvass tovább!