Gömbölyödő divat – kismamaruhák Halsey stílusában

2021. április 12.
A kismamaruhák rég nem csak a sátorméretű lepleket jelentik, főleg, ha Halsey stílusából merítkezve állítjuk össze várandós ruhatárunkat.

Halsey január végén jelentette be a nagy hírt, hogy párjával, Alev Aydinnal első gyermeküket várják. Bár magánéletének részleteivel nem szórja tele a közösségi médiát, nemrég újabb fotót posztolt, amin megmutatta gömbölyödő pocakját.

Úgy tűnik, már jócskán a harmadik trimeszterben jár az énekesnő, akinek öltözködési stílusa mit sem változott, mióta várandós lett (miért is lett volna így?), továbbra is pazarul keveri a szexi, mégis bohém elemeket, virágmintákat és batikfoltokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

halsey (@iamhalsey) által megosztott bejegyzés

A melegítő évében ő is beszavazta a lezser cuccokat ruhatárába, a hoodie-k és széles szárú nacik egyértelműen a kedvencei, de szívesen visel hozzájuk crop topokat – bár vélhetően annál egy sokkal, de sokkal melegebb helyen, mint április Magyarországa.

Van stílusában némi kilencvenes évek vibe, ám vétek lenne őt egyetlen évtized stílusába beleszorítani, annál jobban mixeli ő kedve szerint a fazonokat. Most kismamaruhatárából inspirálódva mutatunk néhány divatdarabot leendő anyukák számára, gömbölyödő pocakokra szabva.

 

 

Melyiket választanád?

ZIA 24 900 Ft

Alain Mikli – Trend Optika di Moda 95 000 Ft

H&M MAMA 9295 Ft

COS 39 €

H&M MAMA 11 995 Ft

Mango 4995 Ft

Levi’s

Ezt már olvastad?