Lady Gaga békéért és szeretetért imádkozik a beiktatás napján

2021. január 20.
Számos művész fellép az új amerikai elnök, Joe Biden beiktatásán. Lady Gaga a himnuszt énekli majd az eseményen, ám előtte a közösségi oldalán imádkozott békéért, ami valószínűleg nem felesleges a pár héttel ezelőtti washingtoni események után.

A washingtoni Capitolium épületéből posztolt magáról fotót Lady Gaga, amelyen teljesen fehér öltözetben látható. A Rain On Me énekesnője ezzel a felvétellel is azt a reményét fejezte ki, hogy az elnöki hatalom átadása problémamentes lesz. Sokan éreznek Lady Gagához hasonlóan a január 6-án történt erőszakos események után.

lady-gaga-beiktatas-amerika-elnok
„Imádkozom, hogy a holnapi a béke napja legyen minden amerikai számára – kezdte Gaga. – A szeretet napja, nem a gyűlölködésé. Az elfogadás napja, nem a félelemé. Egy nap, amikor boldog országot álmodhatunk magunknak. Egy nem erőszakos, minden lélek számára biztonságos országot. Szeretettel a Capitoliumból.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Lady Gaga már az elnökválasztási küzdelmek során is Joe Biden mellett kampányolt, a beiktatási ceremónián pedig az amerikai nemzeti himnuszt énekli majd. De számos más előadó is fellép a beiktatást kísérő műsorban. Az esemény házigazdája Tom Hanks lesz, a kilencvenperces programban énekel majd Justin Timberlake, Jennifer Lopez, Jon Bon Jovi, Demi Lovato, John Legend, Bruce Springsteen és a Foo Fighters is.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvastad már?