Lady Gaga nem tud betelni a szépségiparral

2020. július 14. |

Az amerikai énekesnő a zene mellett egyre nagyobb fókuszt fektet a szépségpiaci jelenlétére is. Az általa alapított Haus Laboratories sminkmárkája alig egyéves, de újabb és újabb remek darabokkal frissül, most pedig parfümfronton is nagy lépést tesz. Lady Gaga ugyanis a legfrissebb hírek szerint ősztől a Valentino új arca lesz.

A nemzetközi vírushelyzet úgy látszik, tényleg egyre inkább a szépségvizekre hajt számos zenész hírességet. A koncertezés, a turnék és a lemezkiadás helyett vagy mellett előtérbe kerül egyes hírességek esetében a szépségipar is mint virágzó terület. Rihanna nemrég maga nyilatkozott arról, hogy a szépségipari törekvései és a Fenty Beauty sminkmárkája arckrémcsaláddal való bővítése elsőbbséget élvez most egy új albummal szemben, de úgy tűnik, szintén amerikai kolléganője, Lady Gaga is boldogan és komolyan foglalkozik szépségipari jövőképével.

Fotó: Getty Images, Maria Moratti/Contigo

A Haus Laboratories sminkmárkáján belül nemrég piacra dobott új családját az Instagram-oldalán is karanténszelfis sminkposzttal népszerűsítette, de egy egészen friss hír szerint hamarosan parfümmodellként is láthatjuk. Az olasz gyökerekkel bíró sztár a Valentino divatház új parfümjéhez adja majd az arcát, amelynek a neves stílusosan Voce Viva (Élő hang). A Valentino Beauty újdonságáról annyit már most lehet tudni, hogy egy kifejezetten inspiráló, szabad szellemű, különleges illat, ennek fényében a választást is nagyon megértjük…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When you do your makeup during quarantine just cuz… 🤦‍♀️💕

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés, Júl 2., 2020, időpont: 10:00 (PDT időzóna szerint)

Lady Gaga tényleg különleges, és nem csak a mi szívünknek ezek szerint. Az énekesnő mellesleg az egyetlen művész, aki Oscar-, Grammy-, BAFTA- és Golden Globe-díjakat is bezsebelt egyetlen éven belül (a Csillag születik című filmmel). A Voce Viva kampányban a sztárt állítólag szeptemberben láthatjuk majd.

Láttad már?

1,5 millióan lájkolták Lady Gaga szájfénytesztjét

1,5 millióan lájkolták Lady Gaga szájfénytesztjét

2020 egyik legizgalmasabb szájfényszériáját produkálta nemrégiben Lady Gaga. A Haus Laboratories sminkekkel, köztük az ajakfényújdonsággal készült „saját készítésű” sminkjét a rajongóival is megosztotta.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség