Nézd meg a londoni divathét bemutatóit online!

2021. június 15.
A napokban zajló londoni divathét bemutatóit az is meg tudja nézni, aki lemaradt a digitális eseménysorozatról.

Június 12–14. között tartották az idei londoni divathetet, ahol 28 darab digitális platformon és 4 élő bemutatón nézhették végig az érdeklődők a show-kat. Az eseményt az Everything Is Temporary rövidfilmmel nyitották meg, ami a brit divat és művészet újraéledését, London újranyitását kutatja.

A londoni divathét digitális bemutatóin olyan tervezőket láthatunk, mint Ahluwalia, Ben Sherman x Team GB, Bethany Williams, Dilara Findikoglu, JORDANLUCA, LYPH, Nicholas Daley, Per Götesson, Preen by Thornton Bregazzi, Qasimi, Robyn Lynch, Staxx és az University of Westminster, míg az élő bemutatókon Reuben Selby, Daniel A Hanson és végzős tervezők munkáit (The London Seven Collective) nézhették meg az érdeklődők. Jó hír, hogy a látványos show-k mellett nem törpült el a fenntarthatóság és a divatipar környezetre gyakorolt káros hatásának kérdése sem. Az alábbi drámai videó nemcsak az iparág, de a fogyasztók felelősségét is kutatja:

A londoni divathét fő támogatója a Clearpay pénzügyi szolgáltató, ami a divathét alkalmából egy kutatást tett közzé. Ebből kiderül, hogy a vásárlók 75 százalékának fontos a fenntarthatóság, de azt is megjósolta, hogy a pandémia miatt kialakult visszaesés után visszatér a vásárlói kedv, a következő egy évben 20 százalékos növekedés várható.

A divatbemutatókat a London Fashion Week oldalán tudod megnézni! Kattints IDE!

Forrás: Fashionunited Fotó: Getty Images

Nézd meg ezt is!