Diana hercegné már nagyon rég megtalálta a tökéletes nyári cipőt

2021. június 16.
Divat dolgában a wales-i hercegné jóval a kora előtt járt, ezt bizonyítja többek között kedvenc nyári cipője, ami mind a mai napig az egyik legstílusosabb darab a lábbelik között.

Diana hercegné nemcsak a vidám pulcsikat imádta, de a lábán újra és újra felbukkant az egyik valaha tervezett legkeresettebb lábbeli, a Tod’s Gommino loafer, ami a kényelem, az elegancia és a stílus tökéletes hibridje. A puha mokaszin a nyári gardrób kötelező eleme, ami szinte valamennyi helyzetben megállja a helyét. A walesi hercegné, aki soha nem viselt Chanelt, pontosan tudta ezt, nem véletlen hát, hogy számtalan nyilvános – és persze kevésbé nyilvános – eseményre ezt a cipőt választotta.

A brandet még az 1970-es években alapították, a kényelmes loafert pedig a kerékpárosok papucsai ihlették. Minden egyes cipő száz munkaóra alatt készül el, ez ugyanis az ára annak, hogy a kézzel varrt cipő sehol nem nyomja a lábat. A loafer formája, varrása, extra talpkialakítása azóta is a cipő védjegye. Időközben a lábbeli vastagabb változata is elkészült, ami a hidegebb hónapokban is kényelmes társa viselőjének.

Diana hercegné

Diana hercegné

Diana hercegné

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!