Izgalmasan szokatlan a Burberry legújabb férfikollekciója

2021. június 25.
Nézd meg videón a Burberry legújabb férfikollekcióját, ami egyszerre bátor, szabad és nagyon új.

A karbonsemleges brit luxusbrand 2022-es tavaszi–nyári férfikollekcióját Londonban mutatták be, Riccardo Tisci kreatív igazgató pedig újra bebizonyította, itt az idő valami újra, valami merészre, valamire, ami az önkifejezés szabadságát ünnepli. Az izgalmas kollekció egymás után vonultatta fel a bátor szabásmintákat, a szokatlan anyagokat, az absztrakt mintákat, a különc kiegészítőket – amiken nem tud nem elidőzni a tekintet.

„Mindig is inspirált a zene, a képessége, hogy magával ragadja az elmét, hogy határok nélkül összekapcsoljon időkkel, helyekkel, emberekkel” – mondta Riccardo Tisci, aki azt is bevallotta, hogy a zene repítette vissza azokhoz az emlékeihez, amikor rátalált önmagára, a hangjára, az identitására, a kreativitására.

„Azt szerettem volna, ha ez a kollekció megragadja a fiatalság szabad szellemét, őszinte és merész hozzáállását, a kísérletezés és az átalakulás érzését. Egyszerre erős bennünk az egység és az egyéniség érzése: miközben egymást ösztönözzük és felemeljük, önmagunkat is szabadon kifejezzük” – nyilatkozta a Universal Passport kollekciója kapcsán a tervező, aki szerint mindez egy nagyon nyers energia, amely fertőző, izgalmas és élettel teli. Mint az ébredés.

Nézd meg a bemutatót videón!

Forrás: Fashionunited Fotó: Burberry

Olvasd el ezt is!