Egy nő otthon is lehet stílusos – Földes Eszter minden körülmények között gyönyörű

2021. július 01.
Mérges Flóra (Floda Styling) a WERK Akadémia stylist szakának végzős hallgatójaként készítette el idén májusban záróvizsgáját, melynek témája a Vanity Fair magazin volt. 

Mentora, Csalár Bence iránymutatása és bátorítására megpróbált egy ismert személyt is meginvitálni a projekt megvalósításához. „Az a nagy megtiszteltetést ért, hogy Földes Eszter színésznő elsőként elfogadta felkérésemet” – mesélte Flóra.

floda-foldes-eszter

„Emellett igyekeztem magyar tervezőket bevonni a projektembe, hiszen nagyon fontosnak tartom azt, hogy támogatnunk kell a fiatal tehetségeket. A koncepcióm lényege, hogy megmutassam, egy nő otthon is lehet stílusos. Az utóbbi idők melegítőnacis szettjeit szeretném elfelejteni, és kiemelni annak a fontosságát, hogy otthoni körülmények között is lehet egy nő extravagáns, érzéki és szexi.”

floda-foldes-eszter

A fotózás alatt Eszter egy nő minden oldalát képes volt megmutatni, melyeket a képek is jól tükröznek. Kezdve a dolgozó nőtől, akinek mindennap teljesítenie kell a munkahelyén, egészen addig a nőig, aki ha meghallja a kedvenc számát a rádióban, elkezd önfeledten táncolni.

floda-foldes-eszter
10 fotó megtekintése

Modell: Földes Eszter, Fotós: Martin Wanda, Smink: Csalava Eszter, Haj: Bencze Rubina, Styling: Mérges Flóra Kamilla (Floda Styling) Felhasznált magyar tervezői darabok: fehér, fodros ruha: Bráz Noémi, krémszínű pliszés overál: Györök Borbála, hófehér ingruha: Klein Vanda, pink és sárga organza ruhák: Koszo Emese Panna, rózsaszín-kék mintás blúz és nadrág, takaróruha: Kaszás Nina

Olvass tovább!