Hiába múlt el 50 éves, J.Lo nem tud megöregedni

2020. július 24.
Sőt, a fotóit látva gyakorlatilag most, 51 évesen jobban néz ki, mint 25 évvel ezelőtt... Születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk néhány érdekességet Jennifer Lopezről.
Jennifer-lopez

1997-ben az Anaconda című film premierjén

J.Lo 1969. július 24-én született New York Bronx negyedében, Puerto Ricó-i szülőktől. Már gyerekkorában eldöntötte, hogy híres filmsztárrá szeretne válni, ám szülei nem igazán örültek lányuk ambíciójának. Többször figyelmeztették, hogy „latinók ilyesmit nem csinálnak”.

jennifer-lopez

Jennifer Lopez 1999-ben a Billboard Music Awardson

Karrierje legelején háttértáncosként szerepelt több videoklipben is, például 1991-ben Janet Jackson That’s The Way Love Goes című számában, sőt az énekesnő turnéjára is beválogatták táncosnak 1993-ban, ám ebből végül kiszállt, mert inkább a saját útját akarta járni. Nem sokat kellett várnia az áttörésre, az első jelentősebb szerepet 1995-ben meg is kapta a Pénzvonat című filmben Wesley Snipes és Woody Harrelson oldalán.

Jennifer-lopez

Jennifer Lopez és Sean Puffy Combs a Grammy Awardson, 2000-ben

Jennifer Lopez zenei karrierje 1998-ban kezdődött, debütáló albuma, az On the 6 pedig 1999. június 1-jén jelent meg, és rögtön a Billboard 200-as lista első tíz helyezettje közé került. 2000-ben az akkori barátja, Puff Daddy oldalán jelent meg a Grammy-díjátadón, a mára ikonikussá vált zöld Versace sifonruhában. A ruha mély kivágásáról akkoriban rengeteget cikkezett a bulvármédia.

jennifer-lopez-ben-affleck

Ben Affleck és Jennifer Lopez 2003-ban

Jennifer Lopez háromszor ment eddig férjhez, mind a háromszor el is vált, és ötször volt eljegyezve. Az első férje, Ojani Noa egy kubai pincér volt, akivel 1997-ben házasodtak össze, majd egy év múlva elváltak. Az első házassága után két és fél évet volt együtt P. Diddy-vel, majd 2001-ben másodszor is férjhez ment, ezúttal az egyik háttértáncosához, Cris Juddhoz. Egy év múlva ez a házasság is tönkrement, ekkor kezdett el találkozgatni Ben Affleckkel. A színész egy gyönyörű rózsaszín gyémántgyűrűvel el is jegyezte J.Lo-t, az eljegyzést azonban végül felbontották, és 2004-ben szakítottak. Még abban az évben harmadszor is megházasodott, ezúttal Marc Anthonynak mondta ki az igent. A pár 2011-ben vált el, azóta Lopeznek több hosszabb-rövidebb kapcsolata is volt, mígnem 2017-ben összejött Alex Rodriguezzel. A volt baseballjátékos 2019-ben jegyezte el J.Lo-t, és jelenleg is az esküvőt tervezgetik.

jennifer-lopez

Jennifer Lopez és Marc Anthony 2011-ben

Érdekesség, hogy J.Lo sokáig hazudott a koráról. Évekig azt hangoztatta, hogy 1970-ben született, egészen addig, amíg 1999-ben egy nightclubbeli lövöldözés kapcsán a rendőrség kihallgatta őt és akkori barátját, Puff Daddyt. Ekkor derült ki, hogy valójában már 30 éves, nem 29.

jennifer-lopez

Jennifer Lopez és gyerekei, Emme és Maximilian 2012-ben

2008-ban születtek meg Jennifer Lopez és Marc Anthony ikergyerekei, Emme és Maximilian. Érdekesség, hogy gyerekek a Dragon Tales (Sárkánymesék) című rajzfilmsorozat főszereplői után kapták a nevüket.

jennifer-lopez

Jennifer Lopez 2015-ben

Bár tagadhatatlan, hogy J.Lo a világ legnagyobb latino sztárja, spanyolul valójában nem beszél túl jól. Az énekesnő szülei nagyon fontosnak tartották, hogy három gyerekük jól tudjon angolul, ezért a spanyol nyelv otthon is kissé háttérbe szorult.

jennifer-lopez

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez a Met Gálán, 2019-ben

J.Lo és Shakira idén februárban történelmet írtak: az idei volt az első NFL-döntő, amelynek félidei show-jában latino énekesek, ráadásul latino nők kapták a főszerepet.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images