Emily Ratajkowskinak elege van abból, hogy rossz anyának tartják

2021. július 21.
A modell egy Instagram-posztban vágott vissza a kritikusainak.

Emily Ratajkowski márciusban adott életet kisfiának, Apollo Bearnek, azóta pedig rendszeresen oszt meg fotókat és videókat az anyaság különböző pillanatairól. Ám a követőinek egy része nincs elragadtatva Ratajkowski szülői képességeitől, és nemtetszésüket folyamatosan ki is szokták fejezni a kommentszekcióban. Néhány hete például valóságos gyűlöletcunami szakadt a modell nyakába, miután feltöltött egy fotót, amelyen csak az egyik kezében tartotta a fiát.

A kommentelők darabokra szedték Ratajkowskit, és nem csak rossz anyának kiáltották ki, azzal is megvádolták, hogy veszélyezteti a saját gyereke épségét. Bár a fotót végül törölte, megfélemlíteni nem hagyja magát. A modell néhány napja az Instagram-sztorijában írta le gondolataid a támadóival kapcsolatban.

„Mindannyian emlékszünk még rá, mennyien nevezték rossz anyának Britney Spearst, és mennyire megszégyenítették. Arról beszélünk, hogy mennyivel jobban kellene hozzáállnunk ehhez kulturális szinten. Közben pedig a kommentszekcióm tele van szörnyű megjegyzésekkel arról, hogy nem érdemlem meg az anyaságot. Szégyelljétek magatokat. Nem érdekel, hogy engem utáltok, vagy a hírességeket (vagy csak a nőket), de hihetetlenül ijesztő szülővé válni, és senki sem érdemli meg, hogy vadidegenek szar anyának nevezzék.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!