5 előnytelen ruhaválasztás sztároktól 2021-ben

2021. december 16.
A tavalyi online díjátadók és virtuális partik után idén végre olyan rangos eseményeken vehettek részt a hírességek, ahol igazi vörös szőnyegen vonulhattak, hús-vér vendégek társaságában. Ezeken a rendezvényeken szép számmal láthattunk meghökkentő ruhaválasztásokat.

Nem mindig a hírességek rossz ízléséről árulkodik az elhibázott ruhaválasztás, van, hogy a stílustanácsadójuk fog mellé. Akárhogy is, ezek a fontos alkalmakon viselt kreációk nem mutattak túl jól a viselőiken – bár meg kell hagyni, valószínűleg a próbababákon sem voltak az igaziak, szóval a gond nem azokkal van, akik magukra öltötték!

5 elképesztően előnytelen ruhaválasztás sztároktól 2021-ben

Emma Corrin

Az angol színésznő, akinek legismertebb alakítása Diana hercegnő A korona című sorozatban, a 73. Emmy-díjátadó alkalmából rendezett londoni Netflix-partin ebben a különös összeállításban jelent meg. Elmondása szerint Diana inspirálta a ruháját, az összképet elnézve azonban valami félresiklott menet közben. Az egyébként ragyogó szépségű színésznő tavasszal a Golden Globe-díjátadón viselt sminkjével is magára vonta a közönség figyelmét. Szerintünk ezt a szettet inkább A szolgálólány meséje inspirálta.

5 elképesztően előnytelen ruhaválasztás sztároktól 2021-ben

Gillian Anderson

Ugyanezen az eseményen vett részt Gillian Anderson is, aki a Daily Mail újságírói szerint is mindig jól öltözött, ezúttal azonban olyan összeállításban érkezett, ami sokakat meglepett, ám ezúttal nem pozitív értelemben. A derekánál kivágott, ránézésre kellemetlen tapintású anyagból készült Chloé ruha, amire meglehetősen furcsa, hosszú rojtok is kerültek – minden bizonnyal azért, hogy feldobják a kreációt, ez azonban nem sikerült túl jól. A brit sajtó szerint ez a ruha olyan, mintha Gillian az utolsó pillanatban maga fabrikálta volna a garázsban az ott fellelhető csavarok felhasználásával. Nézd meg, mennyit változott Gillian Anderson az X-akták óta!

5 elképesztően előnytelen ruhaválasztás sztároktól 2021-ben

Aidy Bryant

Az Saturday Night Live sztárja, a 34 éves Aidy Bryant egy olyan virágokkal tarkított, mohazöld Simone Rocha hímzett ruhát viselt, ami akár Woodstockban is megállta volna a helyét. Bár a hajában díszelgő piros virágos fejpánt kiemelte az arca szépségét, nem mentette meg ezt az összeállítást. A Daily Mail szerint ezzel a ruhával és táskával jobb lett volna, ha nem egy rangos partra indul, hanem az erdőn át a nagymama házához.

5 elképesztően előnytelen ruhaválasztás sztároktól 2021-ben

Chloe Zhao

Az Oscar- és Golden Globe-díjas kínai filmrendező az idei Oscar-gálán sokak figyelmét magára vonta a megjelenésével, de nem azért, mert annyira csinosan és az alkalomhoz illően öltözött. A legtöbben azt rótták fel neki, hogy sportcipőben merészkedett a vörös szőnyegre, ami sokak szerint főbűn, a perthnow.com újságírója pedig úgy jellemezte a ruhát, hogy boltba leugrani tökéletes választás, de Oscar-gálára semmiképp. „Azok a vasárnap reggelek jutnak róla eszembe, amikor az embernek még felöltözni is alig van kedve” – tette hozzá.

5 elképesztően előnytelen ruhaválasztás sztároktól 2021-ben

Zawe Ashton

A 35 éves brit színésznő előszeretettel visel meghökkentő ruhákat, amelyek az esetek többségében remekül is állnak neki. A júniusi BAFTA-gálán azonban egy olyan Gucci ruhára esett a választása, ami még rajta sem volt az igazi. Nehéz eldönteni, hogy az anyag mintája, a nyakán lévő méretes masni vagy a puffos új ront-e legtöbbet az összképen.

5 elképesztően előnytelen ruhaválasztás sztároktól 2021-ben

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?